Hugyecz Mariann az élmezőnyben Dortmundban

Hugyeczmariann Nemzetilovarda

Március második hétvégéjén került megrendezésre a hagyományos dortmundi nemzetközi díjugrató verseny. A négycsillagos CSI-n Hugyecz Mariann a verseny két legmagasabb, 160 centiméteres számát négy hibaponttal teljesítette Chacco Boy nyergében.

A Német Szövetségi Köztársaság Nagydíját a lovastusa háromszoros olimpiai bajnoka, Michael Jung szerezte meg Fischer Chelsea nyergében. Michael Jung, az olimpiai bajnok militarylovas és Rolex Grand Slam győztes nem először vesz részt díjugrató megmérettetésen. 2018-ban a német díjugrató szövetségi kapitány már kiválasztotta Michaelt és 9 éves wesztfáliai kancáját, FischerSolution-t, hogy tagjai legyenek az Abu Dhabiban versenyző CSIO5* Nemzetek Díja csapatnak. Ugyanebben a téli versenyszezonban Michael másik két lova, FischerChelsea és FischerDaily Impressed is sikert sikerre halmoztak a legmagasabb szintű díjugrató megmérettetéseken.

Visszatérve a dortmundi CSI4* versenyhez: érdekesség hogy a Nagydíjban nem csak a győztes hanem az első négy helyezett is vadonatúj személygépkocsit nyerhetett.

Forrás: Díjugrató Szakág
A borítókép a Nemzeti Lovardában készült. Fotó: Hajdu Krisztina, Lovasfotó.hu

Kapcsolódó cikkek
Kommentek