Lovagolj Nagydíjat most!

Verseny Illusztracio1200

Szíved-lelked beletennéd egy zenés kűrbe? Vagy inkább egy kihívásokkal teli tereppálya vonz? Egy profi reining program zsúfolásig telt lelátók előtt? Vagy épp a díjugratás a szíved csücske? A sikeres versenyszereplésig hosszú az út, sok évnyi kemény munka a győzelem ára. De a modern technikának hála addigis átélheted a legizgalmasabb versenyek adrenalinlöketét szinte úgy, mintha Te ülnél a nyeregben.

Szebényi Dániel rendszeres vendég a nappalidban, mert soha ki nem hagynád az Eurosport lovas közvetítéseit? Rendszeresen ott vagy a legjelentősebb díjugrató versenyeken, de még csak a pálya széléről gyűjtöd az élményeket? Ezúttal pattanj nyeregbe:

Vágtapiruett, minden ütemre ugrásváltás: a legnagyobb álmod, hogy egyszer Te is Nagydíjat lovagolj? Most virtuálisan kipróbálhatod a leglátványosabb feladatokat:

Mindig megdobban a szíved egy-egy igazán látványos és kihívásokkal teli militarypálya láttán? Álmaidban csak úgy repültök át lovaddal az akadályok felett? Most vége az álmodozásnak: Ingrid Klimke és SAP Hale Bob segítségével átélheted, milyen volt végiglovagolni egy nemzetközi verseny pályáját. A SAP különleges fejlesztésének köszönhetően pedig nem csak az élmény a Tiéd, de végig elemezheted ló és lovasa teljesítményét is:

Nem csak a Vadnyugat világa vonz, de a mokány kis western lovak és a reining is része az életednek? Mos kipróbálhatod, milyen élmény egy igazi világsztárnak járó teltház előtt lelovagolni egy reining programot:

Fotó: Pixabay

Kommentek