Nyerj úszóbérletet lovadnak – Sorsolás a Tatter Party-n!

Konstantin lousztatas kiemelt

Garantáljuk, hogy a Tatter Partyn kellőképp felforrósodik majd a hangulat, de ha szerencséd van, lovadnak utána igazán frissítő élményben lehet része, és kipróbálhatja az úszás jótékony hatásait a Konstantin Lovas Birtok kifejezetten lovak számára kialakított úszómedencéjében.

Az úszás rendkívül hasznos lehet lovad regenerációjában, illetve állóképességének növelésében, segít fenntartani illetve növelni az izomtónust, javítja a szív-tüdő kapacitást és javítja a mentális állapotot is. Kiváló edzésforma, ami nem terheli az inakat és ízületeket.

Minden lónak előnyös az úszás, de különösen azok számára ajánlott, akik egészségügyi okok (például láb- vagy hasi műtét) miatt nem végezhetnek munkát lovassal. De jótékony hatású azon lovak számára is, akiknél a regeneráció, a jobb kondíció, vagy egy-egy bemutató, verseny fáradalmainak kipihenése a cél.

Most lovad is kipróbálhatja az ország egyetlen lóúsztató medencéjét a Konstantin Hidroterápiás Központban, Budapesttől 25 kilométerre, Pusztazámoron. Neked nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi űrlapot és drukkolni, hogy Neked, illetve lovadnak kedvezzen a szerencse, és Ti kapjátok a Konstantin Hidroterápiás Központ öt alkalomra szóló úszóbérletét.

Sorsolás 2019. június 28-án éjfélkor a Tatter Partyn!

Az öt alkalomra szóló úszóbérletet nyerte:

Nemes-Nikodém Éva

A szolgáltatás igénybevételének feltételei

  • A nyeremény egy darab, 5 alkalom úszásra felhasználható bérlet bentlakással/panzióval egy ló részére.
  • A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes bejelentkezés és időpontegyeztetés szükséges.
  • A lónak rendelkeznie kell egy évnél nem régebbi, negatív eredményű fertőző kevésvérűség és takonykór kimutatására szolgáló vérvizsgálati eredménnyel, valamint egy évnél nem régebbi lóinfluenza elleni védőlotással.
  • Hámsérülés, illetve egyéb bőrbetegség nem lehet a lovon, mert az fertőző lehet illetve a sós víz csípheti.
  • Hátprobléma, súlyos kehesség kizáró ok, ezen esetekben az úszás nem használ a lónak.

A " Nyerj úszóbérletet lovadnak " nyereményjáték hivatalos játék- és adatvédelmi szabályzata

1. A játék neve és rövid leírása

" Nyerj úszóbérletet lovadnak " c. nyereményjáték: töltsd ki a " Nyerj úszóbérletet lovadnak " c. űrlapot 2019. június 24. és 2019. június 28. 12:00 között, és megnyerheted a Konstantin Hidroterápiás Központ öt alkalomra szóló úszóbérletét.

2. A játék szervezője és lebonyolítója, adatkezelője

A játék szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Riderline Magazin kiadója, a Tatter Party és a CSI***-W Nemzetközi Díjugrató és Olimpiai Kvalifikációs Csapatverseny társszervezője, a Riderline Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (Cg.: 01-09-172519, Asz.: 24330813-2-42, Szh: 1087 Budapest, Kerepesi út 7., NAIH Engedély: NAIH-82878/2015.), továbbiakban Szervező.

3. A játékban részt vevő személyek és a részvétel feltételei

A játékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, kizárás alá nem eső természetes személy (továbbiakban Játékos) vehet részt, aki a játék időtartama alatt kitölti űrlapunkat és válaszol valamennyi kötelezőnek megjelölt kérdésre. A játékban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és ezen személyeknek a Ptk. 8:1 §-ában rögzített hozzátartozói és közeli hozzátartozói.

4. A játék menete

Ha a Játékos kitölti a " Nyerj úszóbérletet lovadnak " c. kérdőívünket, akkor sorsoláson vesz részt, ahol megnyerheti a Konstantin Hidroterápiás Központ öt alkalomra szóló úszóbérletét.

A kérdőívet minden Játékos csak egy alkalommal töltheti ki. A kérdőív többszöri kitöltése nem növeli a Játékos nyerési esélyeit. Összesen 1 nyertest sorsolunk.

5. A játék időtartama

A játék 2019. június 24-től 2019. június 28. 12 óráig tart.

6. Nyeremény

Öt alkalomra szóló úszóbérlet (lónak) a Konstantin Hidroterápiás Központban. A nyereménnyel kapcsolatban felmerülő esetleges adóterheket a Szervező viseli, ezzel kapcsolatos egyéb adóteher a nyertest nem terheli.

7. A sorsolás időpontja

A sorsolásokat a Szervező végzi. A sorsolás helyszíne Tatter Party helyszíne (Nemzeti Lovarda, 1087 Budapest, Kerepesi út 7.). A nyertes kisorsolására 2019. június 28-án éjfélkor kerül sor.

8. A nyeremények átadása, átvétele

A játékban való részvétel hiányosságáért/hibájáért, az internetes rendszer lassúságáért, leállásáért a Szervező nem vállal felelősséget. A Szervező a nyeremény tekintetében szavatosságot nem vállal.

A nyeremény készpénzre nem váltható, másra át nem ruházható. Egy Játékos csak 1 alkalommal egy nyereményt nyerhet.

A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a játékból azon Játékost, aki nem felel meg a részvételi feltételeknek.

A nyertes Játékos a nyeremény átvételéről a " Nyerj úszóbérletet lovadnak " c. űrlapon megadott e-mail címére kiküldött e-mailben kap tájékoztatást a sorsolást követő három munkanapon belül. Amennyiben a nyertes Játékos az értesítés kiküldését követő 48 órán belül az értesítést válasz e-mailben írásban nem igazolja vissza, úgy a Szervező tartalék nyertest jelöl ki.

A Szervező kizárhatja a játékból azt a Játékost, aki számára a nyereményt azért nem lehet átadni, mert kiskorú (azaz a sorsolás napjáig nem töltötte be a 18. életévét), vagy mert az általa megadott egyéb személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

9. Adatkezelés, adatvédelem

A játékban résztvevő minden Játékos részvételével automatikusan elismeri, hogy teljes körűen megismerte és megértette a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja, valamint tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését a Riderline Kft. szigorúan bizalmasan, a vonatkozó jogszabályi előírások betartásával végzi.

A Játékos a játékban való részvételével hozzájárul, hogy a Riderline Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a Játékos személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye, és a jelen játék lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá saját marketingtevékenysége során felhasználja.

A Játékos a játék teljes időtartama alatt leiratkozhat a játékról és kérheti regisztrációja törlését az info@riderline.hu címen. A Játékos egyúttal tudomásul veszi, hogy amennyiben kérelmére a játék érvényes időtartamának befejezése előtt következik be személyes adatainak törlése, akkor a Játékosnak a játékban való részvétele – a nyereményre való jogosultságával együtt – megszűnik. A Játékos nyertessége esetén nevét a Szervező nyilvánosságra hozhatja.

10. Kizárás a játékból

A Szervező jogosult kizárni a játékból azt a Játékost, aki a játékban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével (pl. a kérdőívet többszörösen kitöltve, hamis e-mail címeket megadva) próbál részt venni. A Szervező kizárja a felelősségét a rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

A Szervező fenntartja a jelen játékszabály módosításának jogát. A Szervező kizárja felelősségét a játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló tévedésért.

Kapcsolódó cikkek
Kommentek