A Lovas Szövetségnél és az MSLT-nél szünetel a személyes ügyfélfogadás

Lovak istallo1200

A koronavírus járvánnyal kapcsolatos intézkedések érthető módon a lovaséletet sem kerülik el. A Magyar Lovassport Szövetség és az MSLT vasárnap a személyes ügyfélfogadás szüneteltetéséről tájékoztatta a lovasokat.

A Magyar Lovassport Szövetség közleménye:

„Kedves Ügyfeleink!

Szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy az ügyfélfogadás 2020. március 16-tól határozatlan ideig szünetel. Elektronikus úton továbbra is elérhetők vagyunk, az email címeinket a kapcsolat menüpontban találjátok.

Az alábbiakat kérjük, vegyétek figyelembe:

Rajtengedély vizsgával kapcsolatos információk:

A REV könyv lovasboltokban is megvásárolható, kérünk Titeket, hogy az ügyfélkapunkon keresztül ne rendeljetek most tőlünk.

A sportkártya bemutatása nem feltétele a rajtengedély vizsgán való megjelenésnek, ezért ezeket egy későbbi időpontban fogjuk postázni.

FEI lóútlevél igénylése/ hosszabbítása esetén:

FEI regisztrációs számot állítunk ki ingyenesen, a regisztrációs szám lehetővé teszi a nevezést az adott versenyre, a FEI lóútlevél pedig egy későbbi időpontban vehető át.

FEI lóútlevél hosszabbítása esetén a befizetést követően az FEI adatbázisban megújításra kerül az FEI útlevél, az ehhez tartozó matricát egy későbbi időpontban ragasztjuk be az útlevélbe.

A gördülékeny és gyors ügyintézés érdekében a jövő hét (a 12. hét – a szerk.) folyamán a honlapra feltöltésre kerül egy dokumentum, melyben a gyakran ismételt kérdésekre kaphattok választ. Az ügyfélkapunk továbbra is zavartalanul működik, így licenceket bármikor tudtok rendelni.

Előre is köszönjük az együttműködést ebben a mindannyiunk számára nehéz időszakban!"

A Magyar Sportlótenyésztők Országos Egyesületének közleménye:

„Kedves Partnereink!

Az személyes ügyfélfogadás április 1-ig szünetel! Az elektronikus ügyintézés és a postázás természetesen továbbra is működik, keressétek az irodát bizalommal elérhetőségeinken.”

A borítókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Kapcsolódó cikkek
Kommentek