Eseménydúsan indul az ősz a szabadidőlovasoknál

Szabadidolovas ugro og

Horze vásárlási utalvány a szabadidőlovas döntőkön, támogatás a versenyszervezőknek, pályázati felhívás a Legszínvonalasabb Szabadidős Versenysorozat díjáért és alkotói pályázat: zajlik az élet a Szabadidőlovas Szakágnál.

Nem telnek eseménymentesen a napok a Szabadidőlovas Szakágnál, az utóbbi napok a versenyszervezők és a lovasok számára is számos érdekes újdonságot szolgáltattak.

Horze vásárlási utalvány a döntőkre

A Szakág augusztus végi döntése (1/2020/08/25.szlsz) értelmében: „A Magyar Lovassport Szövetség Szabadidős Szakágának Elnöksége a 2020-i évi szabadidős versenysorozatok versenynaptárban meghirdetett döntőit döntőnként 200 000 Ft-os összértékben Horze vásárlási utalvánnyal támogatja. A vásárlási utalványokat a sorozat döntőjén a rendező által meghatározott elosztásban lehet a versenyzők között kiosztani.”

Támogatás a versenyrendezőknek

Szintén augusztus végén született határozat (E.h. 2/2020/08/25.szlsz) arról, hogy „a Magyar Lovassport Szövetség Szabadidős Szakágának Elnöksége a 2020-as versenyévadban a kiemelt versenyrendező helyszíneket ’Versenyrendezési támogatásban’ részesíti az alábbiak szerint:

  • A támogatás abban az esetben igényelhető, amennyiben egy adott versenynapon a startok száma elérte vagy meghaladta a 180-at.
  • A támogatás a versenyrendező által kiállított számla ellenében kerül kifizetésre.
  • A támogatás összege versenynaponként 60.000 Ft, de egy helyszín esetében maximum 180.000 Ft.
Szabadidolovas illsuztracio

Díjazzák a legszínvonalasabb versenysorozatot

A Szabadidős Szakág az idei évtől lehetőséget biztosít a hazai versenysorozatok számára, hogy bemutassák működésüket:

„Azok a versenysorozatok érdemelhetik ki a Szakág elismerését, melyek szabálykövetően tartják rendezvényeiket.

A szabályok betartása mellett több versenysorozat kiemelkedően támogatja a lovasok, edzők fejlődését különböző díjazásokkal, különleges versenyszámokkal, képzésekkel, ami külön díjazást érdemel. Az ő utánpótlás-nevelő és a szabadidőlovasok számára hiánypótló áldozatos és lelkiismeretes munkájukat fogjuk díjazni és egyben megjelenési lehetőséget biztosítunk számukra. Továbbá várjuk a sorozatokban működő legsikeresebb edzők jelentkezését, illetve jelölését, hogy méltó jutalomban részesítsük őket is.

Kérjük a sorozatok, illetve edzők, lovasoktatók képviselőit, hogy az szlsz@lovasszovetseg.hu e-mail címen vagy Facebook oldalunkon keresztül vegyék föl velünk a kapcsolatot. Jelentkezési határidő: 2020. november 5."

Újabb lovas alkotói pályázat

A Szabadidős Szakág idén is szeretettel várja a lovas alkotásokat. Az alkotás és jelentkezés is történhet egyénileg vagy csapatban október 15-ig. Az egyéni jelentkezők munkáit korosztályonként (5-8, 9-11, 12-14, 15-18, 18+ év) bírálják majd el.

A jelentkezéseket az szlsz@lovasszovetseg.hu e-mail címre, illetve az alkotásokat a Nemzeti Lovarda, 1087 Budapest, Kerepesi út 7. címre várják.

Szabadidolovas palyazat

Forrás: Magyar Lovassport Szövetség Szabadidős Szakág
Fotó: Somogyvári Anett

Kapcsolódó cikkek
Kommentek