Izgalmas újdonságok a Horze tavaszi-nyári kollekciójában

Horze 2020tavasz nyar og

Íme két újabb, rendkívül jól szellőző szett a Horze kínálatából, hogy lovad a legnagyobb kényelemben, jókedvvel dolgozhasson veled az izzasztó hónapok során is. A Horze idei új tavaszi-nyári kollekcióját hihetetlenül változatos szín- és anyagvilág jellemzi, lássuk most április legnagyobb kedvenceit!

Finley szett

Egyedi fejlesztésű, lyukacsos anyagszerkezettel rendelkező, maximális légáramlást biztosító nyeregalátét kétféle, vagány színben. Szuper szellőzős összetétele ellenére mégis vastag, puha kialakítású, így az érzékenyebb hátú lovak számára is bátran ajánljuk!

Finleynyeregali
Horze Finley univerzális nyeregalátét

Természetesen a hozzávaló fülvédőről sem feledkezhetünk el, amely úgy védi meg szeretett lovadat a zavaró rovarok ellen, hogy közben a levegőt is átengedi.

Finleyfülvédő
Horze Finley fülvédő

Thun szett

A létező legvékonyabb Horze nyeregalátét, mely többféle színben és kétféle fazonban kapható. Sokan azért is szeretik, mert természetes, pamutvászon anyaga igazán bőrbarát és kényelmes viselet az érzékenyebb bőrű lovak számára is. Lélegző, anatómiailag formált kivitelezés, könnyű tisztítás.

Thunnyeregali
Horze Thun univerzális nyeregalátét

Válassz színben hozzáillő lábvédőt is, melyet leginkább talajmunkára javasolunk. Speciális, jól illeszkedő kialakítás, erős tépőzárak, jól szellőző összetétel. Finom támogatás az érzékeny inak és szalagok számára!

Thunlabvedo
Horze Thun lábvédő

Egészítsd ki a szetted egy anyagában és színében is azonos pataharanggal, akár munkához, akár a karámban:

Thunpataharang
Horze Thun pataharang

Vásárolj a Horze webshopból és használd ki, hogy 5000 Ft rendelési érték felett a házhoz szállítás ingyenes, munkanapokon egynapos kézbesítési határidővel készleten lévő termékek esetén, és természetesen érintésmentes csomagátadással!

Online kuponokért és a legfrissebb újdonságokért kövesd a Horze Lovasáruházat az Instagramon is!

Szöveg: Hallók Eszter, brand manager, Horze Lovasáruház
Fotók: Horze

Kapcsolódó cikkek
Kommentek