Búza Krisztián győzelmével zárult a hétvége a Nemzeti Lovardában

Buzakrisztian og

Tíz versenyszám zajlott vasárnap a Nemzeti Lovarda szabadtéri pályáján és 151 lovaglást láthatott az online közvetítés közönsége.

14 lovas állt rajthoz a vasárnapi első versenyszámban 100 centiméteren. A győzelmet Varga Nikolett és Cloud Nine (Pasaréti Honvéd Lovas SE) szerezte meg, második lett Stróbl Dorottya és Marcipán M, harmadik a Fábiáncsics Horses SE színeit képviselő Nagy Vivien és Contelisa.

PC varga nikolett

A kezdő lovasok között Schäffer Róza harmadik alkalommal is meg tudta szerezni a győzelmet Aramisz-B nyergében (Budapesti Lovas Klub), ezúttal Horváth Lili és PM Clintero, valamint Freisleben Zsófia és BK Calidon volt a további sorrend.

PC schaffer

Az ötéves lovak mezőnyében a Castilia Kft. sárga ménje, Golden Sky-C szerezte meg a győzelmet Kovács Rolanddal a nyeregben. Faluhelyi Ádám és Struppi (Fábiáncsics Horses SE) a második helyen, Cser Attila és Queen OF Zuccero harmadikként zárt.

PC kovacs golden sky

A 110 centiméteres ifjúsági versenyszám legjobbja Szalai Vivien Kitti és Samantha nevű kancája volt (Tóth Tanya LSE), Szöllősi Hajnal – Szemafor Széltoló és Sánta Orsolya – Jumpocello volt a további sorrend.

PC szalai samantha02

Az amatőr lovasok vasárnapra erősen megcsappant mezőnyében a castiliás Reisz Fanni és Caryna mutatták be a leggyorsabb hibátlan lovaglást, őket jó hét másodperccel lemaradva követte Tvercsák Eszter és Donnie Darco nevű heréltje, a virtuális dobogó harmadik fokát pedig Gódi Anna hódította meg Storm nyergében.

PC reisz fanni caryna

Szalai Vivien Kitti és Samantha a 115 centiméteres versenyszámban is megszerezték az első helyezettnek járó trófeát, Bohák-Debreczeni Éva és Cortez teljesítménye a második helyre volt elég, Dobozi Zsanett és Jacline pedig harmadikként zárták a hétvégét.

PC szalai samantha

A hatéves lovak között triplázni tudott Fekete György és Kahuna (SMAFC Lovasszakoszt), a második helyen ezúttal Kajtár Ákos és Kaori B végeztek.

PC fekete kahuna
PC kajtar

Bandi Zsanett és Calista a harmadik helynek örülhetett.

PC bandi calista

12 hibátlan lovaglást láthatott az online közvetítés közönsége a 120 centiméteres nyitott versenyszámban. Búza Krisztián és Erlina 54,28 másodperces idővel verhetetlenek voltak, bár Hegedüs Kristóf és O-Diamond szorosan a nyomukban voltak.

PC buza erlina
PC hegedus o diamond

Kiss Anett Natália és Caro Freddo a harmadik helyen zárták a versenyszámot.

PC kis anett

A további sorrend: Mécs Emma – Jassini, Bohák-Debreczeni Éva – Sáripuszta Hadnagy, Solti Oresztész – Century.

A 130 centiméteres nyitott versenyszámban harmadjára is Göttler Vilmos és Jégvirág vezethették a tiszteletkört.

PC gottler

Búza Krisztián és Donna Clara teljesítménye a második helyre volt elég, Lehotai Máté és Carry On 13 pedig a harmadik helyen végeztek.

PC buza donna c
PC lehotai

Ugyanezen a pályán és magasságon a fiatal lovasok legjobbja Bartucz Laura és Herio (Cseszterlint LKE) voltak.

PC bartucz

Második Ferencz Dalma Mercédesz és PM Lavarone, harmadik Füzér Zsófia és Hermitage de la Motte L.

PC ferencz
PC fuzer zs

Nem sikerült a triplázás a hétvégét záró 140 centiméteres versenyszámban Técsy Attilának, a győzelmet ezúttal Búza Krisztián és Landsdream 2 (Cseszterlint LKE) szerezték meg.

PC buza landsdream

A második helyezettnek járó trófeát pedig Czékus Zoltán vehette át Ricola nyergében, Kalán Eszter és Gareza a virtuális dobogó harmadik fokát hódították meg.

PC czekus ricola
PC kalan gareza

A további helyezettek: Sándor Balázs – Mon Ami, Búza Krisztián – Galestra, Faluhelyi Ádám – Maccothago PS.

Fotó: Hajdu Krisztina/lovasfoto.hu

Kapcsolódó cikkek
Kommentek