Técsy Attila és Nikidam Breaker győzelmével zárult a hétvége a Nemzeti Lovardában

Tecsy Nikidam og

A tavasz a szezonnyitó verseny záró napján sem mosolygott rá a Nemzeti Lovarda lovasaira, hűvös, borús idő kísérte a vasárnapi több mint száz startot.

A nap első versenyszámában a Viktor-i Sportegyesület párosa, Vidoven Lili és Desdemona vezethette a tiszteletkört, Lehotai Máté és Contoon másodikként végeztek, a harmadik helynek pedig Bazsik Andrea és Casa Mia örülhetett.

Vidoven Lili Desdemona

Az ötéves lovak mezőnyében duplázott Mráz Tamás és El Corlensky (Badacsonyi Lovas Sport Club), a második helyre szorítva az Agropoint LKSE párosát, Lengyel Róbertet és Cazera TSH nevű kancáját, Lénárt Tamara és Chicago Dream pedig a harmadik helyen zárták a hétvégét.

Mraz Tamas El Corlensky

28 páros indult a 110 centiméteres nyitott versenyszámban. Az első helyet Hegedüs Kristóf szerezte meg Flash Rouge nevű lovával (Csikós és Tsa. Kft.). A BLK-s Lantos Donáta és Rádiháza Fúga ezúttal a második helyen zárt, a Fábiáncsics Horses párosa, Nagy Lídia és Acatenango du Theil a harmadik helyet szerezték meg. A helyezettek további sorrendje: Unger Jázmin - Betti, Jármy Tibor - JB Zorka, Dénesi Dalma - Con Credo.

Hegedus Kristof Flash Rouge

A hatéves lovak között Faluhelyi Ádámnak és Cordissnak (Fábiáncsics Horses SE) szólhatott a virtuális taps, Burucs Borbála és Miami de Garder ezúttal a második helynek örülhetett, a harmadik helyet pedig Sándor Balázs és M Leonardo nevű sárga ménje kaparintotta meg.

Faluhelyi Adam Cordiss

A 120 centiméteres nyitott versenyszám legjobbja ifj. Máté István volt Jerry nyergében (Máté-Szombati DLSE), a páros majdnem hat másodperccel volt gyorsabb a második helyezett Németh Viktória - Whisper duónál.

Ifj Mate Istvan Jerry
Nemeth Viktoria Whisper D

Kis Bendegúz Dávid és Luisa harmadikként zárt. Técsy Attila Cartoboy nevű lovával a negyedik, Nanga Parbat nyergében pedig az ötödik pozíciót szerezte meg, a Cosmót lovagló Stelczer Viktor pedig hatodik lett.

Kis Bendeguz David Luisa

A 125 centiméteres nyitott versenyszámban Szilágyi Sándor Márk és Tűzmadár (Szilágyi Lovasclub SE) szerezték meg a győzelmet a 11 párost számláló mezőnyben.

Szilagyi Sandor Mark Tuzmadar

Hegedüs Kristóf és N-Diagesmaray épp csak hajszálnyi időkülönbséggel csúszott a második helyre, mögöttük alig lemaradva zárta a számot Lehotai Máté és Carry On 13. A további helyezettek: Szabó Virág Noémi - Drazic, Ferencz Dalma Mercédesz - PM Lavarone, Hegedüs Kristóf - N-My Play Kalaska.

Hegedus Kristof N Diagesmarey
Lehotai Mate Carry On13

A hétvégét záró 135 centiméteres nyitott versenyszámban ismét Técsy Attila és Nikidam Breaker (Técsy SE) diadalmaskodott.

Tecsy Attila Nikidam Breaker

Faluhelyi Ádám és Maccothago PS másodikként zárt, Hegedüs Kristóf és N-Chacco's Cento pedig ezúttal a második helyet szerezték meg. Ifj. Máté István - Fly Boy, Mráz Tamás - Ózon és Lehotai Máté - Vigo d'Lando lett a további sorrend.

Faluhelyi Adam Maccothago PS1
Hegedus Kristof N Chaccos Cento

A Nemzeti Lovarda legközelebb jövő héten, április 23-25. között várja versenyre a díjugratókat, a három nap alatt ezúttal harminc versenyszámban indulhatnak majd a lovasok. A versenyt a Riderline élőben közvetíti,

Fotó: Tokodi Tícia/Tic Photo

Kapcsolódó cikk
Kommentek