Duplázott Faluhelyi Ádám a Tenyészverseny első napján

Faluhelyi Adam Cordiss1200

110 lovas 201 lóval nevezett a Nemzeti Lovardában megrendezésre kerülő XXXVIII. Tenyészversenyre.

A pénteki napot a négyéves lovak elődöntője nyitotta meg 44 starttal. A versenyszámot lenyűgöző 8,80 stílusponttal nyerte a Fábiáncsics Horses fekete heréltje, Diasandro Blue Faluhelyi Ádámmal a nyeregben (tenyésztő: Gestüt Lewitz, tulajdonos: Szikriga Kft.). Második Füri Milán és Sir Dalton (tenyésztő: Szollár Szabolcs, tulajdonos: Füri József), harmadik ifj. Petrik Béla és Robin Hood Baboskert (tenyésztő: Fugli Károly, tulajdonos: Szombati Gábor).

Faluhelyi Adam Diasandro Blue

Az ötéves lovaké volt a legnépesebb mezőny 65 indulóval. Itt Eszes Ferenc és Let's Win TN (tenyésztő: W.G M. Zwartjens, tulajdonos: Pusztai Zsuzsanna) 8,40 stílusponttal szerezték meg a győzelmet, Kovács Roland és a Kannan apaságú Katerina PSZ 8,30 stílusponttal második, Krucsó Szabolcs és a Chacco-Blue II apaságú Chesterfield 8,20 ponttal harmadik.

Eszes Ferenc Lets Win TN

A hatéves lovak versenye ismét a Fábiáncsics Horses SE és Faluhelyi Ádám sikerét hozta, ezúttal a Casallco apaságú Cordiss nyergében 8,60 ponttal. Második Szuhai Péter és Lord Cornet PSZ nevű lova (tenyésztő: Gestüt Lewitz), harmadik Kurnyák Ágnes és Carola (tenyésztő: Pappné Dobos Ildikó, tulajdonos: Nagy Júlia).

Faluhelyi Adam Cordiss

Az utánpótlás lovak korosztályában ifj. Petrik Béla és a Quidam de Revel apaságú I'm Special RV megmutatták, hogy utolsókból is lehetnek elsők, hiszen a versenyszámban induló utolsó párosként halászták el a győzelmet a 30 indulót számláló mezőny elől és utasították maguk mögé a Krucsó Szabolcs - Aranykapu Con Lordan (tenyésztő: Andirkó Attila, tulajdonos: Varga László) és a Szuhai Rodrigo - Jayjay (tenyésztő: a.G.A. Assen, Hollandia) párosokat.

Ifj Petrik Bela Im Special RV

Fotó: Tokodi Tícia/Tic Photo

Kapcsolódó cikkek
Kommentek