Folytatódik a fedeles versenyszezon, de megszerezted már a sportorvosi engedélyedet?

MLSZ Arculat 2 og meret

A Magyar Lovassport Szövetség 2021. január 1-től kizárólag az OSEI (Országos Sportegészségügyi Intézet) rendszerében regisztrált sportorvosi engedélyeket fogadja el.

A Magyar Lovassport Szövetség felhívása:

„Kedves Sportolóink!

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a Magyar Lovassport Szövetség 2021. január 1-től kizárólag az OSEI (Országos Sportegészségügyi Intézet) rendszerében regisztrált sportorvosi engedélyeket fogadja el, melyeket az adatbázisunk automatikusan frissít az OSEI adatbázisa alapján, így a sportorvosi igazolásokat már nem szükséges elektronikus úton elküldeni a szakágak / sportiroda felé. Amennyiben nevezéskor a nevezési rendszerben az alábbi hibaüzenetek egyike jelenik meg, kérjük, hogy vegyétek fel a kapcsolatot sportirodánkkal (office@lovasszovetseg.hu) vagy sportorvosotokkal:

  • Az Országos Sportegészségügyi Intézet adatbázisában nincs a sportolónak érvényes sportorvosi igazolása bejegyezve. Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot sportorvosával az igazolásának OSEI rendszerben történő rögzítése érdekében!
  • A Szövetség nem találja a sportoló adatait az Országos Sportegészségügyi Intézet adatbázisában. Adategyeztetés szükséges! Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Szövetséggel, valamint sportorvosával és egyeztesse adatait! – Ebben az esetben a sportoló adatai módosításra kerülnek a személyi igazolványban szereplő adatok szerint (pl. az adatbázisban nincs regisztrálva a sportoló második keresztneve).
  • A Szövetségnek nincs jogosultsága a sportoló adatainak lekéréséhez az Országos Sportegészségügyi Intézet rendszeréből. Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot sportorvosával a sportágának (lovaglás vagy fogathajtás) az OSEI rendszerben történő megjelölése érdekében!”

Forrás: Magyar Lovassport Szövetség

Kapcsolódó cikk
Kommentek