Szuhai Rodrigo győzött 130 centiméteren a Tattersallban

Szuhai R og2

A Széchenyi István Emlékverseny előtti utolsó országos minősítő több mint 200 lovast vonzott a Nemzeti Lovardába, ahol 90 és 140 centiméter között mérethetik meg magukat a lovasok a három nap alatt.

A pénteki versenynap a nagy számú érdeklődésre való tekintettel 7:30-kor vette kezdetét, majd a nap legmagasabb, 130 centiméteres versenyszámában fél 9-kor hirdettek eredményt, ahol gyermek válogatottunk kiválósága, Szuhai Rodrigo végzett az élen a nagyszerű ugrókedvvel versenyző Le Royal nyergében.

PC PC szuhai130 leroyal

A második és harmadik helyet ifj. Máté István szerezte meg I’m Special RV és Chacco Sz nevű lovaival.

PC PC mate Im speciale
PC PC mate chaccosz

Negyedik lett Faluhelyi Ádám El Caminóval, megelőzve Fábiáncsics Gábort és Prikler Szilárdot.

A fiatal lovasok között Szuhai Péter bizonyult a leggyorsabbnak, maga mögé utasítva Szöllősi Hajnalt Gina Van Lange Weeren nevű lovával és a Comedy Start lovagló Mészáros Marcellt.

A 120 centiméteres kétfázisos versenyszám legjobbja Göttler Vilmos volt Jégvirág nyergében 26,52 századmásodperces eredménnyel.

PC PC gottler

Mögötte Szuhai Rodrigó és ifj. Máté István szerezték meg a dobogós helyeket.

PC PC szuhai r
700 PC PC mate

A 6 éves lovak között a legmagasabb pontszámot a Fábiáncsics SE Színeiben versenyző Faluhelyi Ádám lovai szerezték meg. Co2 Z 8, Cordiss pedig 8,4 stílusponttal zárta a 120 centiméteres versenyszámot. Harmadik helyen a Burucs Borbála által bemutatott Lord Cornet PSZ végzett.

Az ifjúsági lovasok 110 centiméteres versenyében több kiemelkedő pályát is láthattunk, akik közül Janik Attila tanítványa, H. Nagy Emma érte el a legmagasabb, 8,7-es pontszámot Costa Brava nyergében. Második helyen Lacza Léda Hanna végzett Kim Yura Charlotte előtt.

Az 5 éves lovasok versenyének első napján Merkúr M bizonyult a legjobbnak, nyergében Faluhelyi Ádámmal. Második Stróbl Dorottya lett a szintén Modesto apaságú Marcipán M nevű lovával, megelőzve Szuhai Pétert és Stalinton PSZ-t.

Fotó: Hajdu Krisztina/Lovasfoto.hu

Kapcsolódó cikkek
Kommentek