Háromszoros Szuhai siker vasárnap a Tattersallban

Szuhai R 20220306 og

Nyolc versenyszám során több mint háromszáz alkalommal szólalt meg a csengő a Nemzeti Lovarda fedelesében a vasárnapi versenynapon.

A napindító 105 centiméteres versenyszámban a Krucsó Lovasklub párosa, Balogh Laura Szilvia és Jolly Joker VR 39 indulót utasított maga mögé. Második Horváth Béla Bence és Grandioso, harmadik Kiss Renáta és Papillon.

Balogh Laura jolly Joker
Balogh Laura Szilvia - Jolly Joker VR

Ugyanezen a magasságon zárták a hétvégét a kezdő lovasok is, itt Móricz Anna és N-Kannan’s Cento (GSH TEAM Lovas Klub SE) végzett az első helyen.

Moricz Anna N Kannans Cento
Móricz Anna - N-Kannan's Cento

A program három 115 centiméteres versenyszámmal folytatódott. Szoros volt a verseny a nyitott számban, a dobogósok mindhárman egy másodpercen belül értek célba. A leggyorsabb a mezőhegyesi Szabó Virág és Chaccari Z volt, majd Endrédi Tekla és Chupanadli “F”, és Volosinoczki Vanda – Alkom a dobogós sorrend.

Szabo Virag Chaccari Z2
Szabó Virág - Chaccari Z

Az amatőr lovasok mezőnyében duplázott a Morris Lovas SE párosa, ismét Szakál Delinke és Quintero vezette a tiszteletkört. Második Krammer Zita és Bobó, harmadik Sárosi Réka Noémi és Flash Dance.

Szakal Delinke Quintero 20220306
Szakál Delinke - Quintero

Az ifjúsági korosztályban Kámán Nóra és Hedda (Champions Team LKE) egy villámgyors hibátlannal érdemelték ki a győzelmet, majdnem három másodperccel voltak gyorsabbak a második helyezett Madarász Lilinél és Quilanca nevű kancájánál. Harmadik Szabó Virág és Chaccari Z.

Kaman Nora Hedda
Kámán Nóra - Hedda

Krucsó Szabolcs és Esme győzelmével zárult a 120 centiméteres versenyszám. Szuhai Rodrigo és Messenger Rouge SZ második, az előző napokban is eredményes páros, Márki Zoltán és H-C.S.R. Center pedig ezzel a harmadik hellyel újabb dobogós helyezéssel zárta a hétvégét.

Krucso Szabolcs Esme 20220306
Krucsó Szabolcs - Esme

130 centiméteren ezúttal Pecsora Amira Lara és Chacco Boy (GSH TEAM Lovas Klub SE) végzett az első helyen, maga mögé utasítva Kovács Henrit Tambourinóval és Fábián Johannát Chabal TH nyergében. A további sorrend: Bohák-Debreczeni Éva – Cortez, Szilágyi Sándor Márk – Georgie’s Valentin, Krucsó Szabolcs – Accoton PS.

Pecsora Amira Chacco Boy
Pecsora Amira Lara - Chacco Boy
Kovacs Henri Tambourino 20220306
Kovács Henri - Tambourino
Fabian Johanna Chabal TH
Fábián Johanna - Chabal TH

140 centiméteren elsöprő Szuhai siker született. Első Szuhai Rodrigo és Cornet, a második és harmadik helyet pedig egyaránt Szuhai Gyula szerezte meg Shiarado SZ és Perthy Jackson nevű lovaival. A további helyezések: Mráz Tamás – BN Silver, Füzér Gábor – Dicaprio, Füzér Flóra – Chiara.

Szuha Rodrigo Cornet 20220306
Szuhai Rodrigo - Cornet
Szuhai Gyula Shiarado Sz 20220306
Szuhai Gyula - Shiarado SZ
Szuhai Gyula Perthy Jackson 20220306
Szuhai Gyula - Perthy Jackson

Fotó: Tokodi Tícia, Tic Photo

Kapcsolódó cikkek
Kommentek