Horváth Balázs győzött 135 centiméteren a Nemzeti Lovardában

Horvath Balazs PM Quintera 220219 og

Kilenc versenyszámot és 325 startot tartogatott a szombati versenynap a Tattersallban.

A kezdő lovasok legjobbja Jung Lili és Bloom Aquarelle (Elit Lovas Klub SE) volt a mindössze 12 főt számláló mezőnyben.

Az ötéves lovak között ezúttal megszerezte a győzelmet Faluhelyi Ádám és Diasandro Blue (Fabiancsics Horses SE) fantasztikus eredménnyel, 8,60 stílusponttal. A mezőhegyesi Zákány-Rácz Zsuzsanna és Napóleon M lett a második (8,40), a Vándor Zsófia által bemutatott Donna Carmella VD Zuuthoeve Z pedig 8,10 ponttal a harmadik.

Faluhelyi Adam Diasandro Blue 220219
Faluhelyi Ádám - Diasandro Blue

105 centiméteren Tamás Csaba és Coolman (Danubia Lovasház) ragadták magukhoz az elsőséget egy gyors hibátlannal, majd Kertész Vivien – Korax Cenzor Gondtalan és Villás Lili – Maja volt a további sorrend.

Az ifjúsági lovasok mezőnyében Oláh Mira Karina és Tailormade Carembar Blue (Cívis Lovas SE) zárt az első helyen, második Fésűs Gréta és Hunter Dadero Z, harmadik Kiss Maja és Quipara Z.

Olah Mira Karina Tailormade CB 220219
Oláh Mira Karina - Tailormade Carembar Blue

Az amatőr lovasoknál is a hölgyek domináltak. A dobogós hölgykoszorú: Tóth Dorina – N-Gesmer Rouge, Reisz Fanni – Calmea PSZ és Blaskó Nikolett – Ghandi-End.

Toth Dorina Ngesmer Rouge 220219
Tóth Dorina - N-Gesmer Rouge

A hatéves versenyszámát követően Kovács Rolandnak és a Castilia Kft. Golden Sky-C nevű heréltjének szólt a taps. Krucsó Szabolcs és Chesterfield ezúttal másodikként zárt. Kovács Henri Roxette nyergében a harmadik, Queen Of Zucceróval a negyedik helyet szerezte meg.

Kovacs Roland Golden Sky C 220219
Kovács Roland - Golden Sky-C

115 centiméteren Molnár Csenge és Action Balouba SZ (Öregkő Lovasai Egyesület) egy gyors hibátlannal biztosította be magának az elsőséget, épp csak hajszálnyival megelőzve Pecsora Amira Larát Chacco Boy nyergében, harmadik Vincze Cintia és Alfa.

125 centiméteres magasságon ismét hozta kiváló formáját Göttler Vilmos tanítványa, Bohák-Debreczeni Éva Cortez nyergében, Márki Zoltán és H-C.S.R. Center ezúttal a második helyre értek fel, harmadik Krucsó Szabolcs és Nordstern 109.

Bohak Debreczeni Eva Cortez 220219
Bohák-Debreczeni Éva - Cortez

A díjugratásban gyakran beigazolódik a mondás, miszerint utolsókból lesznek az elsők. Így történt ez a napot lezáró 135 centiméteres versenyszámban is, ahol az utolsóként, PM Quintera nyergében pályára lovagló Horváth Balázs szerezte meg a győzelmet, második Burucs Borbála és Noblesse S, harmadik a kiskunhalasi Weinhardt Virág – Equest Cha- Cha páros.

Horvath Balazs PM Quintera 220219
Horváth Balázs - PM Quintera
Burucs Borbala Noblesse S 220219
Burucs Borbála - Noblesse S
Weinhardt Virag Equest Chacha 220219
Weinhardt Virág - Equest Cha- Cha

Fotó: Tokodi Tícia, Tic Photo

Kapcsolódó cikk
Kommentek