Szerencsejáték Zrt. 100. Magyar Derby és Divat Fesztivál

Derby100

A Szerencsejáték Zrt. 100. Magyar Derby és Divat Fesztivál július 3-án, vasárnap minden szempontból az év lóversenyeseményének ígérkezik.

Péntek este az ország leggyorsabb agarai lépnek pályára a Kincsem Nemzeti Agárstadionban, míg szombaton az ügetőlovaké a főszerep.

Vasárnap a hároméves angol telivérek ünnepe lesz. A 100. Magyar Derbyben az ország leggyorsabb és legígéretesebb hároméves lovai találkoznak. A táv 2400 méter, a verseny összdíjazása 30 millió forint.

Az eseményen a divat és a legkülönlegesebb ruhaköltemények is fókuszba kerülnek. A vérpezsdítő futamok mellett változatos programok várják a látogatókat, kicsiket és nagyokat egyaránt.

  • Időpont: 2022. július 1. 16:00 – 2022. július 3., 20:00
  • Helyszín: Kincsem Park (1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.)
  • Facebook esemény »

Lovassportolók számára ingyenes a belépés a 100. Magyar Derbyre

A Magyar Lovassport Szövetség által regisztrált sportolók egy fő kísérővel belépőjegy váltása nélkül, ingyenesen léphetnek be a Kincsem Parkba 2022. július 3-án, vasárnap a Szerencsejáték Zrt. – 100. Magyar Derby és Divat Fesztiválra.

Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni neved és az igazolási számod feltüntetésével. Az igazolási számot a név mezőben, közvetlenül a név mögött kell megadni; az azonosító kód: 0. Tovább a regisztrációra »

A regisztráció határideje: 2022. július 2., 23:59

Szurkoljunk együtt a legjobb hazai hároméves angol telivéreknek. Kapunyitó 12 órakor, a Magyar Derby futam 19 órakor kezdődik. Mindenkit szeretettel vár a Kincsem Park!

A Kincsem Parkba a Galopp Kapun (Albertirsai út 6.) lehet gyalogosan belépni, parkolási lehetőséget a szervező nem biztosít.

Kapcsolódó cikk
Kommentek