Tippmix - Ügetőszilveszter 2022

Ugetoszilveszter2022

Budapest legnagyobb szabadtéri Before Partyja idén is a Kincsem Parkban!

  • Időpont: 2022. december 31. 12-21:00
  • Helyszín: Kincsem Park, Budapest
  • Jegyvásárlás »
    • Belépőjegy elővételben sorban állás nélkül 3.000 Ft
    • 14 év alatt a belépés ingyenes
  • Facebook esemény »

Az Ügetőszilveszter több, mint 20 éve a főváros legnagyobb óévbúcsúztató sporteseménye, ami ma már sokkal több, mint egy versenynap hazánk egyetlen lóversenypályáján. Egy igazi BEFORE PARTY, a délután folyamán itt találkoznak a rokonok, az ismerősök és a barátok egymással, hogy pár együtt töltött óra, felhőtlen szórakozás után bevessék magukat az éjszakába. Egy kihagyhatatlan társadalmi esemény az év utolsó napján, ami idén is csak Téged vár!

Mire számíthatsz a rendezvényen?

A kapukat pontban délben nyitják, az első ügetőfutam 13 órakor fog kezdődni, a programok sorozata 20 óráig fog tartani. Az eseményt egy rövid, de annál látványosabb tűzijáték zárja.

A jól megszokott ügetőfutamok közül most is kiemelkedik színészek-sportolók-újságírók versenye. A futamokkal a két színészlegendára és korábbi versenyzőkre, Zenthe Ferencre és Bubik Istvánra emlékeznek a szervezők. A versenynap legrangosabb futama a TIPPMIX – Lovaregyleti Díj lesz a pálya legjobb lovaival. Lesz most is agárverseny a Nemzeti Agár Stadionban a nap második felében. A versenyprogramban a legnagyobb újítás a gyereklovasok bemutatkozása lesz. A versenynap elején tartják a gyerek Póni championátus szuper döntőjét.

A sport és fogadási élményt több millió forint jackpot és a délutáni Kincsem+ futam teszi teljessé. Már akár egy 300 forintos tikettel is élvezni tudod a fogadás és a verseny izgalmát.

A hatalmas fűtött bulisátorban DJ SMASH lesz a hangulatfelelős.

A délután folyamán a finom ételekről és italokról a Kincsem Park Panoráma Étterme és büféi, valamint a Food Truck Show Hungary csapata gondoskodik.

Kapcsolódó cikkek
Kommentek