Újra Ügetőszilveszter a Kincsem Parkban!

Ugetoszilveszter2021

Ideje bebiztosítanod a helyed az év legnagyobb buliján! Búcsúztasd 2021-et az Ügetőszilveszteren és az év utolsó napja garantáltan felejthetetlen lesz! Vérpezsdítő ügetőversenyek, az ország leggyorsabb agarai és a fűtött sátorban videódiszkó is vár. Az ínycsiklandó falatokról Food Truck kocsik gondoskodnak, a gyermekeket állatsimogató és pónilovaglás várja.

Budapest legnagyobb szabadtéri óévbúcsúztató sporteseménye az Ügetőszilveszter, a Kincsem Park legnépszerűbb versenynapja. Ma már nem kérdés, hogy a baráti társaságok hagyományosan a Kincsem Parkban kezdik a bemelegítést az éjszakai mulatságra. Ezalatt próbára teszik a szerencséjüket az ügető- és agárversenyeken, szurkolnak a kedvenceiknek a sztárfutamokban, vagy éppen a táncot ropják és buliznak egy hatalmasat a fűtött bulisátorban - itt idén is DJ Smash vár mindenkit.

Az Ügetőszilveszter fénypontjai a két Celebfutam. Hagyományosan ismert színészek, sportolók és közéleti személyiségek ülnek sulkyba, hogy megméressék magukat ebben a nagyszerű sportban.

Belépőjegy:

  • Felnőtt jegy (online, elővételben, illetve a helyszínen) 3.000 Ft
  • Gyerekjegy (6-18 év között) 1.000 Ft
  • 6 év alatt a belépés ingyenes.
  • Jegyvásárlás: kincsempark.jegy.hu »
  • A belépés védettségi igazolványhoz kötött.

Ne maradj le egy futamról se, játssz online Szilveszterkor is a bet.lovi.hu oldalon!

Kapcsolódó cikkek
Kommentek