Kamera előtt a szilvásváradi GP fiatal győztesei

Szvarad gp interjuk og

Több, mint 200 ló részvételével zajlott a 2023. évi Díjugrató Grand Prix sorozat II. fordulója az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad arénájában. Az amatőr, gyermek és U25 kategóriák győzteseivel Urbán Zoltán beszélgetett.

Atillás Viktória nyerte az amatőr Grand Prix-t

Az alappályát tíz lovas tudta verőhiba nélkül lelovagolni. Az összevetésben a győzelmet a Krucsó Lovasklub versenyzője, Atillás Viktória szerezte meg, aki hűséges társával, Sárgamegye S-el a leggyorsabban hibátlant lovagolta.

Nagy Zsófia a fedettpálya után szabadtéren is legjobb gyermek lovas

Öt páros tudta hibapont nélkül lelovagolni az Ego7 gyermek Grand Prix 125 centiméteres alappályáját. A nagydíj prosperes fölényt hozott, hiszen első lett a fedettpályás bajnokságot is megnyerő Nagy Zsófia Victory Blue PS-el.

Magyar Balázsé az U25-ös győzelem és a Horse Trans Cargo nagydíjának második helye

Az U25 korosztály Moody Mares Lovasbolt által támogatott 135 centiméteres nagydíjának alappályáját tizenegy páros teljesítette hibapont nélkül. A megmérettetést ifj. Petrik Béla tanítványa, Magyar Balázs nyerte Miss Mary Soames „F” nevű lovával.

Kisebb meglepetésre az U25-ös Grand Prix győzelme után egy órával ismét a 16 éves Magyar Balázsnak szólt a taps a Horse Trans Cargo nagydíjában, ugyanis Szombati Gábor Filuchijával két hibátlan után a felnőtt kategória második helyén is belovagolhatott az eredményhirdetésre.

Kapcsolódó cikk
Kommentek