Pachl Benedek és Hexagon’s Miamanda a Fiatal Lovak Világbajnokságának döntőjében

Pachl B Miamanda 1200

Ermelóban zajlott a Fiatal Lovak Világbajnoksága. Magyarországot az 5 éves lovak kategóriájában az idei ménvizsgagyőztes Don Bellevue SJ képviselte Marschall Istvánnal, a 6 éves lovaknál pedig Pachl Benedek Hexagon’s Miamandával, illetve a holland kvalifikációs rendszerből Hexagon’s Gorgeous Black Arttal.

Csütörtökön Don Bellevue SJ Marschall Istvánnal 73%-ot ért el a 44 indulót számláló mezőnyben. A pénteki kis döntőben a páros 77.8%-os eredménnyel a 16. helyen végzett. A ló sokkal jobb formát mutatott, mint előző nap, a bírók nagy perspektívát láttak benne.

A 6 éves lovaknál Hexagon’s Miamanda Pachl Benedekkel 82.8%-kal egy szuper program bemutatása után a 12. helyen végzett, amivel egyenes ágon került be a vasárnapi döntőbe. Másik lova, Hexagon’s Gorgeous Black Art 77.4%-kal 25. lett, ezzel a szombati kis döntőbe jutott tovább. A páros itt 75,6%-ot ért el, és a 22. helyet szerezte meg.

Pachl Benedek Hexagon’s Miamandával a vasárnapi 15 fős döntőben második indulóként mutathatta be programját. Eredményük 80% lett, amivel a 13. helyen zártak.

Forrás: Díjlovagló Szakág

Kapcsolódó cikkek
Kommentek