A CSIO legemlékezetesebb lovaglásai

Video Kiemelt

Történelmi sikert ért el a magyar díjugrató válogatott a Longines FEI Nations Cup™ Jumping of Hungary CSIO5* Budapest versenyen a Nemzeti Lovardában: lovasaink bejutottak a Nemzetek Díja sorozat döntőjébe, Barcelonába. A verseny legemlékezetesebb pillanatait szerencsére videón is megörökítettük.

Krucsó Szabolcs és Chacco Blue II. egy hibátlan pályával, és a második körben a kettes számú sárga meredeken egy szerencsétlen verőhibával zárta a számot, ami a páros egyetlen verőhibája volt az egész versenyen.

Ifj. Szabó Gábor és Timpex Bölcsész az első körben egy verőhibával és a második körben egy gyönyörű hibátlannal járultak hozzá a magyar csapat sikeréhez.

Legrutinosabb Nemezetek Díja lovasunk, Horváth Balázs Zordonnal az első körben egy hibátlannal, a második fordulóban pedig egy verőhibával biztosították be a csapat második helyét.

Hugyecz Mariann lovának sérülése miatt ifj. Kövy András ugrott be a csapatba tartalékként Heurékával.

Kihívásokkal teli ősz vár a magyar válogatottra, hiszen szeptemberben a csapat az Egyesült Állomokba utazik a világbajnokságra, majd október elején pedig Barcelonában kell helyt állniuk a Longines FEI Nations Cup™ döntőjében.

Borítókép: Hajdu Krisztina, Lovasfotó.hu

Kapcsolódó cikk
Kommentek