Idilli lovas esküvői fotózásnak indult – nagy futás lett a vége

Eskuvoi Kiemelt

A 27 éves lókiképző, Glen McKey és 24 éves menyasszonya ausztráliai farmjukon mondták ki a boldogító igent. Az idillinek induló esküvői fotózás azonban olyan váratlan fordulatot vett, hogy a képeik azóta bejárták a világot.

Glen McKey és Amy McKey szeptember 29-én fogadtak örök hűséget New South Walesben fekvő farmjukon. Míg a násznép a szertartást követően a lagziban mulatott, a fotós, Aleesha Aldis-Friedrichs arra kérte az ifjú párt, sétáljanak fel egy közeli domb tetejére, hogy még néhány képet készíthessen róluk. A friss házasok a menyasszony kedvenc lovát vezetve indultak el.

Az idilli séta azonban drámai fordulatot vett, amikor egy megvadult bika támadott rájuk. "Már visszafelé sétáltunk, amikor a bika ránk rontott" - nyilatkozta a 27 éves lókiképző a DailyMailnek. „Amy felkapta a ruháját és rohanni kezdett. A ló viszont megijedt és ellenszegült." A bikát valószínűleg a menyasszonyi ruha bőszíthette fel.

"A minket üldöző bika igazán különlegessé és izgalmassá tette a napot. És nagyszerű lett a fotó – megismételhetetlen" – nyilatkozta az ifjú férj.

A fotós, Aleesha Aldis-Friedrichs elmondta, annyira rázta a nevetés, hogy kész csoda, hogy ilyen jól sikerültek a képek. "Minden kétséget kizáróan ez a legjobb fotó, amit valaha is esküvőn készítettem, a legemlékezetesebb."

Forrás: DailyMail

Fotó: Boundless Imagery

Kapcsolódó cikkek
Kommentek