Jelentkezz lóápolónak a Lewitzi Ménesbe

Lewitz Kiemelt

Kihagyhatatlan lehetőség: lóápolókat keres Európa legjelentősebb lótenyészete, a Lewitzi Ménes.

Paul Schockemöhle 1970 óta foglalkozik lótenyésztéssel. A méneséből kikerülő lovak jelentősen befolyásolják a világ lovassportját, ott vannak a legjelentősebb versenyeken és sorra szerzik a jobbnál jobb eredményeket. A Lewitzi Ménes munkatársaként Te is ellesheted a siker titkát: a csikók születésétől egészen az eredményes sportkarrierig végigkísérheted a lovak életét, a legjobbaktól tanulhatod meg a lótenyésztés, csikónevelés, lótartás és lóápolás csínját-bínját.

Lóápolók jelentkezését várják

A Lewitzi Ménes most lóápolók számára hirdetett felvételt. A lóápolói végzettség előny, de nem követelmény, viszont a lovak gondozásában szerzett jártasság elengedhetetlen. A sikeres pályázónak legalább alapfokú angol vagy német nyelvtudással kell rendelkeznie.

Ha szeretnéd kipróbálni magadat és csatlakozni a Lewitzi Ménes összetartó, sokszínű nemzetközi csapatához, küldd el német vagy angol nyelvű önéletrajzodat Dirk Hausernak a Hauser@Schockemoehle.com e-mail címre.

A próbaidő után felvételt nyert lóápolók munkáját versenyképes fizetéssel és szociális juttatásokkal honorálják. A ménes méreténél fogva a munkatársaknak számos lehetőségük van a fejlődésre és az előrelépésre.

Lewitz Loapolok

A ménesről

A Németország északkeleti részében elhelyezkedő Lewitzi Ménes a legnagyobb és legjelentősebb európai lótenyészet, a sikeres üzletember és korábbi díjugrató Európa-bajnok, Paul Schockemöhle tulajdona, aki 1970 óta foglalkozik lótenyésztéssel.

A ménesben 3000 hektáron mintegy 4000 ló él lóbarát csoportos tartásban, jólétükről egy körülbelül 200 főt számláló csapat, köztük 14 állatorvos gondoskodik. Évente 700 csikó születik itt.

Bővebb információ a ménesről >>

Lewitz Menes

Képek forrása: Gestüt Lewitz

Kapcsolódó cikkek
Kommentek