Luxus vegán lófelszerelést tessék

Nyereg 1200

Vegán az új bőr: az olimpikon lovas Robert Dover piacra dobja az állatbarát ló- és lovasfelszerelés márkát, a ROBERT-SQUARED-et.

Mindannyian tudjuk, honnan származik a bőr, amit a lófelszerelések alapanyagául használnak, de senki sem szeret beszélni róla. Itt az ideje elismerni, hogy mindannyian állatbarátok vagyunk, mégis szemet hunyunk a bőrfelszerelések napi használata felett. Ez a vívódás inspirálta Robert Dover olimpikon lovast és trénert, hogy kifejlesszen egy állatbarát termékcsaládot, amely ugyanakkor mindig stílusos megjelenést kölcsönöz a versenypályán.

A bőr már régóta a lovas élet része. Tartóssága és hosszú élettartama miatt sok felszerelés megbízható alapanyaga. Emellett a hagyomány is mellette szól, hiszen ebben a sportban kifejezetten sokat nyomnak a latba a tradíciók. Viszont ahogy a modern világ egyre környezettudatosabb, elengedhetetlen, hogy a lovaskultúra is lépést tartson ezzel. Robert Dovernek és társának, Robert Rossnak köszönhetően ez megváltozik. Nem számít, milyen szakágban tevékenykedsz, megváltoztatja a gondolkodásmódod ez az új innováció.

Az inspirációt a forradalmi módon környezettudatos és állatbarát autógyártó, a Tesla adta, ahol csak vegán bőrt használnak a luxusautók belső teréhez. A ROBERT-SQUARED márkanévre hallgató termékcsalád csúcsinőségű vegán bőrfelszerlést kínál a díjugratásban, díjlovaglásban vagy bármely más szakágban tevékenykedőknek. De nem csak lófelszereléseket kínálnak majd a kollekció darabjai közt az állatbarát lovasok számára, hanem csizmát, kesztyűt és övet is.

A szintetikus termékek kapcsán talán nem a kiváló minőség jut először eszedbe, de a ROBERT-SQUARED más. A vegán bőr teljesen az igazi bőr érzését adja, annak rossz tulajdonságai nélkül. A ROBERT-SQUARED termékek szappannal és vízzel könnyen tisztíthatók, nem szükséges olajok a betörésükhöz, ami azt jelenti, hogy búcsút inthetsz az elszíneződött versenynadrágoknak vagy megrepedezett bőrnek. Ennek ellenére mégis klasszikusan elegáns lehet megjelenésed a márka termékeiben

A cég nyereségének tíz százalékát állatvédő alapítványoknak és jótékonysági szervezeteknek adja át, köztük a Brooke Alapítványnak, az Animal Equality International-nek, a Danny-nek és a Ron's Rescue-nak, valamint a The Equestrian Aid Foundation-nek.

Forrás: Noelle Floyd
A borítókép illusztráció. Kép forrása: Pixabay

Kapcsolódó cikk
Kommentek