Újra nemzetközi versenyt rendez Kiskunhalas

Kkhalas Csi Og

A nagymúltú lovas hagyományokkal rendelkező Kiskunhalas idén is komoly szerepet fog játszani a kiemelt díjugrató versenyek szervezésében, hiszen április 28. és május 1. között kétcsillagos CSI nemzetközi verseny rendezésére kapott jogot a Nemzetközi Lovas Szövetségtől.

A kiskunhalasi Hirling József Lovaspark mindig is a versenyzők kedvelt helyszíne volt, hiszen köszönhetően a város lovas hagyományainak, mindig népes nézőközönség előtt versenyezhettek a lovasok. A komplexum már többször is otthont adott CSIO-nak, Országos Bajnokságnak, Championátusnak vagy éppen Tenyészversenynek, de 2016-ban bezárta kapuit, hogy egy átfogó felújítás keretén belül megújuljanak a négyévszakos pályák, az útburkolatok, a VIP épület és a vizesblokkok, amiket a lovasok a 2018. során rendezett versenyeken már ki is élvezhettek. A fejlesztések második üteme még folyamatban van, hogy a bázis Közép-Európa egyik legkomplexebb lovasképző központja és díjugrató versenyhelyszíne legyen.

Mindenesetre a versenyek addig sem szünetelnek, így a helyszín április 6-én rajtengedély vizsgát, majd április 28-tól május 1-jéig kétcsillagos CSI, U25 és Young Horse nemzetközi versenyt rendez. A rendezvényre a belépés díjtalan.

Tovább a CSI** Nemzetközi Díjugrató verseny Facebook oldalára >>

Kapcsolódó cikkek
Kommentek