Szabó-Máriás Sára győzelmével kezdődött pénteken a Hungarian Future Stars

Mariassara 202006 1200 2

A balatonvilágosi Pulai Lovaspark német mintára idén először rendezi meg a Hungarian Future Starst.

A verseny péntek reggel 8 órakor még esőben kezdődött, a póni kiskör Csengeri Dóra és Mylady sikerét hozta. Antal Péter tanítványa kis különbséggel előzte meg a Prosper Lovasklub lovasát, Munn Nicole Sárát és póniját, Jubellát. Harmadik helyen a Némethy Bertalan Alapítvány lovasnője, Bodnár Annabelle végzett Bugával.

Future Stars2020 2

A gyerek kiskör hiba-idős versenyszámában a tiszavasvári Pecsora Amira Lara Duc De La Coure Furioso 17 nevű lovával győzött. Második helyen végzett az Ördöglovas SE lovasa, Frank Dániel Frankyvel, míg Kulcsár Petra harmadik lett a rutinos Zizi St. John’s nyergében.

A legtöbb lovas az ifjúsági 110 centiméteres kiskörben indult, a győzelmet 58 indulóból Finta Géza tanítványa, Kókai Bálint szerezte meg Bella nevű sárgájával, megelőzve Füzér Gábor tanítványát, Jakab-Tóth Kornéliát, míg harmadik helyen a balatonkenesei Kovács Noémi végzett Kakukk nevű loválval.

Az U25-ös kiskörben az utolsó lovaglás első helyet ért, Nagy Júlia Királyhágóval lovagolt a leggyorsabban. Másodikként Maszlag Ilona tanítványa, Kovács Noémi és Kakukk, míg harmadikként a Krucsó Lovasklub lovasa, Mészáros Marcell Gut Neuhof Corlypsoval ért el helyezést.

Future Stars2020 3

A póni nagykör a Varga Ménes teljes sikerét hozta, győzött Varga Réka és fedezőménje, William’s Fox Pitt, megelőzve klubtársát, Csizmadia Csengét és Ashira Amirát, míg harmadik lett Gubicza Sarolt a rutinos Tortugával.

Future Stars2020 1

A gyermek nagykörben a még csak 11 éves Szuhai Rodrigó győzött. A diósgyőri lovas a szürke Clintapointtal mindenkinél gyorsabban lovagolt. Második helyen Frank Dániel végzett Carmennel, míga harmadik helyet Kormos János lovasa, Magyar Balázs kaparintotta meg Balerinával. Balatonvilágoson a negyedik hely jutott a múlt heti kiskunhalasi Grand Prix-győztes Kiss Majának.

Future Stars2020 4

Az ifjúsági nagykör 125 centiméteres, hiba-idős számában Horváth Gábor tanítványa, Tóth Ninetta győzött új lovával, Quality Rose-zal, másodikként zárt a Colonado Lovasklub lovasnője, Janik Anna Georgie’s Georgina Von Calido nevű lovával, harmadik helyen a Prosperes Gimesi Lorena Timpex Fegyenccel. A negyedik hely is Janik Annának jutott, aki ezúttal Costa Bravát lovagolta, ötödik lett Sándor Balázs tanítványa, a hárskúti Simicska Anna Extase nevű lovával, hatodik Tóth Balázs és Ariane.

A napot a legrangosabb versenyszám, az U25-ös korosztály 130 centiméteres, hiba-idős versenyszáma zárta. A győzelmet imponáló fölénnyel Szabó-Máriás Sára szerezte meg Cantus Clay nyergében. Második helyen a Szuhai Lovasfarm lovasa, Szuhai Péter végzett a 8 éves sárga Chilling Outtal, míg harmadik hely a túrkevei Ábrahám Zsófia – Ciboulette Du Gibet párosé lett. Negyedik a Castiliás Kovács Roland Helios C-vel, ötödik Szuhai Gyula Lawisangosszal, hatodik a gyermek országos bajnoki cím védője, Kiss Lizanna Aranykapu Claramóval.

Forrás: Díjugrató Szakág
Fotó: Hajdu Krisztina, lovasfoto.hu

Kapcsolódó cikkek
Kommentek