Top 5 karácsonyi ajándékötlet lovasoknak a Fouganzától

Ferfi lovas kabat 500 as

A Fouganza idén is készült néhány figyelemre méltó ajándékötlettel. Ha még nem találtad meg a megfelelő karácsonyi meglepetést, vagy ha csak inspirálódnál, ezek a termékek biztosan elnyerik majd tetszésedet.

Egy kis puhaság a hideg napokra

A szőrme sosem megy ki a divatból, még akkor sem, ha az egyre növekvő vásárlói igény és a költséghatékonyság miatt egyre több gyártó váltja ki a "barit" "műbarival". A műszőrmés termékeknek nem csak az áruk kedvező, tisztításuk is jóval egyszerűbb, funkciójukat pedig tökéletesen képesek ellátni. Pár méterről pedig észre sem lehet venni a különbséget. Ezért jó szívvel ajánljuk például az alábbi kötőfék és nyeregemelő kombinációját a fa alá.

Kariaji1

Tökéletes tapadás melegen bélelve

A Fouganza téli lovaglónadrágjai közül tavaly is kitűnt a sötétkék fullgrip modell, melyet nagyon sokan választottak erre az időszakra. Teljes ülőfelületén szilikonpöttyökkel ellátott, belül puha polárral bélelt téli darab, melynek az ára is visszafogott a tulajdonságaihoz képest. Mivel a sötétkék szín igen népszerű idén is, ezért bőven tudsz válogatni a hozzá illő felsőruházati termékek közül.

Kariaji2
Fullgrip, hőtartó, teliszilikonos női lovaglónadrág

Kifinomult elegancia limitált kiadásban

Az új limited 900 bőr lovaglókesztyű nemcsak elegáns, hanem tartós is. Akik ismerték az elődjét, jól bevásároltak belőle, amikor kifutó modell lett. Most, két évvel később ezt az akkor annyira sikeres modellt újra elővette, kicsit átdolgozta, és korlátozott darabszámban újra elérhetővé tette a márka. Lekerült róla a fényvisszaverő kézfejdíszítés, és kizárólag fekete színben elérhető, azonban jó hír, hogy az ára a piaci helyzet ellenére nem változott. Tökéletes figyelmesség hölgy lovasoknak karácsonyra.

Kariaji3
Limited 900 bőr lovaglókesztyű

A bizalomnak nincs ára

A Fouganza új 500-as biztonsági kengyele az első kengyel, melyet versenyzők számára is jó szívvel tudnak ajánlani. Ez az új modell jövőre három színben lesz elérhető, idén karácsonykor még csak a hagyományos fekete mutatkozik be. Bár a világmárkák árának töredékéért lehet hozzájutni, a gyártást megelőző tesztek során piaci árát meghazudtolóan jó visszajelzéseket kapott profi francia munkalovasoktól is. Állítják, hogy méltán veszi fel a versenyt élvonalbeli társaival, abszolút megéri kipróbálni, és ár-érték arányban verhetetlen lesz.

Kariaji4
500 Jump biztonsági kengyel

Német minőség márkahű kivitelben

Idén tavasszal mutatkozott be először az Allweather 50 Deutschland elnevezésű kültéri lótakaró, melyek a német vásárlók kifejezett kérésére álmodott meg a márka az általuk megadott paraméterek alapján. Éppen ezért csak annyit gyártottak belőle az első évben, amennyi a német piacot nagyjából képes ellátni, azonban aki szemfüles, az egy kattintással megrendelheti online, ugyanis internetes készlete nemzetközileg elérhető. 1200 DEN-es vízhatlan anyaga, ergonomikus szabása és lépésbetétei igazán kényelmessé és praktikussá teszik. A Fouganza lótakarói eddig is nagyon jó visszajelzéseket kaptak, ár-érték arányban meglehetősen jónak bizonyultak, ám ez a modell várhatóan kiemelkedik majd a többi közül.

Kariaji5
Allweather 50 Deutschland kültéri lótakaró

Írta: Vinnay Patrícia, Fouganza országos lovassport felelős

Kapcsolódó cikkek
Kommentek