A Budapest Grand Prix kiválóságai: Bodnár Annabell, Budai Virág és Göttler Vilmos

BPGP riportok og

Több mint 180 lovas és 350 ló érkezett a Grand Prix sorozat utolsó, harmadik fordulójára a Nemzeti Lovardába, ahol a négy nap során 28 versenyszám várta a résztvevőket.

A 2011 óta zajló sorozatban ezúttal is kiemelt pénzdíjazásáért küzdöttek a lovasok. A verseny során hat Grand Prix-t láthatott a közönség: szombaton az öt-és hatéves lovak, vasárnap az amatőrök, a gyermekek és az U25-ös korosztály volt soron. A verseny záró száma a 2 millió Ft összdíjazású, 150 centiméteres Nemzeti Lovarda Grand Prix volt.

A 6 éves lovak Grand Prix-ben hat párosnak sikerült hibátlanul teljesítenie az alappályát, köztük összevetés döntött. A győzelmet a Fábiáncsics Horses SE versenyzője, Budai Virág és Lady In Red HX nevű kancája szerezte meg:

A Moody Mares pilisvörösvári lovasbolt által támogatott amatőr Grand Prix versenyszámban harminckét indulóból kilenc lovas tudta hibátlanul lelovagolni Karádi László nemzetközi pályaépítő alappályáját. Az összevetésben Bohák-Debeczeni Éva egy gyors hibátlannal szerezte meg a győzelmet. A siker titkától a lovas edzőjét, Göttler Vilmost faggatta a Riderline riportere, Urbán Zoltán:

A 125 centiméteres Horze gyermek Grand Prix alappályáját három versenyző tudta hibapont nélkül lelovagolni. Füzér Gábor tanítványa, az összevetésben elsőnek induló Bodnár Annabell Lay Your Love On Z nevű lovával a leggyorsabb hibátlannal teljesítette a rövidített pályát:

Videók: Urbán Zoltán, Riderline

Kapcsolódó cikkek
Kommentek