Bosits Boglárka győzött 140 centiméteren

220828 bosits og

Vasárnap is 100 centiméteres magasság várta az első versenyszámok lovasait a Nemzeti Lovardában.

A nyitott, ideális időre rendezett számban Szotyori Nagy Ádám tanítványa, Szabó Nikolett és Chance szerezték meg a győzelmet, második lett a cseszterlintes Csaba Janka és Lady Rataxes, harmadik Biacsics Norbert és Kingsman-P.

Szabó 220828
Szabó Nikolett - Chance

A kezdő lovasok között Győr Emma Anna és Rakéta Regény (Lacházi LKE) 8,30 stílusponttal állt a mezőny élére, a további dobogós helyeket Schmid Tamara és My Colt Móres, valamint a szombaton is szépen teljesítő Szalai Sarolta és Lora érdemelték ki a stílusbírótól kapott pontjaik alapján.

Győr 220828
Győr Emma Anna - Rakéta Regény

Az ifjúsági korosztály legjobbja a Kenese Lovas Club színeiben Jakab Levente és Elzino voltak, második Vigh Letícia és Okaloosa, harmadik Kertész Vivien és Korax Cenzor Gondtalan.

Jakab 220828
Jakab Levente - Elzino

Az amatőrök szintén 110 centiméteren megrendezett versenyszámában megszerezte harmadik győzelmét is Tóth Dorina, ezúttal N-Gesmer Rouge nyergében, második Dióssy András és Atlanta. Harmadikként zárt, ezzel újabb dobogós helyezéssel búcsúztatta a hétvégét a Tóth Bagi Dorka – Curtis páros is.

Tóth 220828
Tóth Dorina - N-Gesmer Rouge

A nyitott versenyszámban Győrfi Bernadettnek szólt a taps, aki Furioso XLVII-29 Tréfát lovagolta (Lóbarátok Tököli Egyesülete), mögötte a Fenyves Lovarda két párosa végzett, Varga Zsóka és Mastermind, valamint Mikó-Vécsey Nóra és Serafina.

Győrfi 220828
Győrfi Bernadett - Furioso XLVII-29 Tréfa

A 120 centiméteres versenyszám ezúttal 49 indulót vonzott. A Fábiáncsics Horses SE lovasa, Faluhelyi Ádám és For The Moment teljesítette a leggyorsabban a pályát, maga mögé utasítva a castíliás Kovács Rolandot Whiskey Del Tiglióval, valamint Litkei Nórát Neverland nevű kancájával. A további helyezések: Fekete György – Larsson, Koncz Kincső – Luisa, Hack Eliza Szonja – Pamela Von Wichenstein.

Faluhelyi 220828
Faluhelyi Ádám - For The Moment

130 centiméteren ezúttal is elvitte a győzelmet a versenytársak orra elől Göttler Vilmos és Jégvirág.

Göttler 220828
Göttler Vilmos - Jégvirág

A második helyet Vándor Zsófia szerezte meg Chacco-Bella nyergében, harmadik Mécs Emma és Aurora.

Vándor 220828
Vándor Zsófia - Chacco-Bella
Mécs 220828
Mécs Emma - Aurora

A további sorrend: Faluhelyi Ádám – Forever Gold PS, Kozma Rebeka – Kannandro, Sándor Balázs – Casallo.

Tizenegy lovas vállalta az utolsó napi megmérettetést 140 centiméteren. A versenyszámban mindössze egy hibátlan lovaglást láthatott a közönség, Bosits Boglárkától és Caremostól, akik ezzel meg is szerezték a győzelmet.

Bosits 220828
Bosits Boglárka - Caremos

Faluhelyi Ádám és Cordiss egy verőhibával került a második helyre, Fábiáncsics Gábor és Convey pedig öt hibaponttal a harmadik helyen zárt.

Faluhelyi cordiss 220828
Faluhelyi Ádám - Cordiss
Fábiáncsics 220828
Fábiáncsics Gábor - Convey

Az eredményhirdetésre még Babinszki Lászlót és Szűcs Zoltánt szólították.

Fotó: Hajdu Krisztina/Lovasfoto.hu

Kapcsolódó cikkek
Kommentek