Técsy Attila győzelme zárta a maratoni versenynapot a Nemzeti Lovardában

PC técsy 20220206og

351 starttal bőven este tíz utánig húzódott a szombati versenynap a Nemzeti Lovarda nagy fedelesében.

A napot záró 130 centiméteres versenyszámban 55 lovaglást láthatott a közönség. A leggyorsabb hibátlant Técsy Attila és Jubab Van 'T Siamshof mutatta be. Utánuk egészen a hatodik helyig a Szuhai család uralta a ranglistát: második Szuhai Rodrigo és Jayjay, harmadik Szuhai Péter és Tanja, negyedik ifj. Szuhai Gyula - Perthy Jackson, hatodik Szuhai Gyula és Shiarado SZ. Ifj. Szabó Gábor és Mezőhegyes Chabala az ötödik helyre tudtak befurakodni.

PC técsy
Técsy Attila - Jubab Van 'T Siamshof
PC szuhai r
Szuhai Rodrigo - Jayjay
PC szuhai p
Szuhai Péter - Tanja

A versenynap legnépesebb mezőnye a 120 centiméteres nyitott versenyszámban gyűlt össze, itt 81 alkalommal szólalt meg az indítást jelző csengő. Az első helyet a kiskunhalasi Füzér Gábor és Cariona szerezték meg, majd Búza Krisztián - Erlina és Dér Tibor - Guus volt a dobogós sorrend.

PC füzér
Füzér Gábor - Cariona
PC búza
Búza Krisztián - Erlina
PC dér
Dér Tibor - Guus

A fiatal lovasok legjobbja Kókai Bálint és Zara (Kinizsi SK Gyenesdiás) volt, Kelemen Blanka és Quinna Blue PSZ másodikként zárt, harmadik Kiss Maja és Chacco.

A hatéves lovak mezőnyében megismételte pénteki eredményét Budai Virág és Lady In Red HX, valamint Fábiáncsics Gábor és Kisimov, a harmadik helyet ezúttal Babinszki László és Gago Z szerezték meg.

PC budai
Budai Virág - Lady In Red HX

Az ötéves lovak között ezúttal az élre tudott törni Burucs Borbála és Mia Niana 8.60 stílusponttal. Füzér Flóra és Zidane 8.20 ponttal lett második, Török Sándor és My Concept PS pedig kerek nyolc ponttal szerezte meg a harmadik helyet.

PC burucs mia niana
Burucs Borbála - Mia Niana

Az ifjúsági lovasok mezőnyében Gulyás Dominik, Big Balou nevű lovával az első, Ameko Cupido nyergében a második helyet szerezte meg. Harmadik Hermann Zsófia és LNS Cassiana.

PC gulyás
Gulyás Dominik

A 100 centiméteres nyitott versenyszámban Potocska Attila és Kala By Boris, a kezdő lovasok között Jung Lili és Bloom Aquarelle, 110 centiméteren Kelemen Blanka és Quinna Blue PSZ, az amatőrök mezőnyében pedig Szakál Delinke és Quintero vezették a tiszteletkört.

Fotó: Hajdu Krisztina/Lovasfoto.hu

Kapcsolódó cikk
Kommentek