Tisztújítás a Magyar Sportlótenyésztők Országos Egyesületénél

Mslt Illusztracio2

Május 18-án zajlott az MSLT 2022. évi tisztújító közgyűlése

A 2021. évi beszámolóból kiderült, hogy a csikószám jelentős növekedést mutat az előző évekhez képest, az online aukciókat pedig élénk érdeklődés kísérte világszerte, aminek köszönhetően több magyar sportló cserélt gazdát. 

Pataki Gergely tenyésztési vezető ismertette a kancavizsga új rendszerét, amelyet az egybegyűltek jóváhagyása után idén már alkalmazni is fognak, az Egyesület bírái regionális kancaszemléken premizálják majd az állományt.

Maros Ágnes ügyvezető a sporteredmény támogatásra hívta fel a tagok figyelmét, többek között azért is, mert az elbírálás során ismét a nemzetközi versenyeken van a hangsúly.

Hamarosan bevezetésre kerül az új ügyfelkapu rendszer is, amely a Topsoft és Nébih adatbázisa között fog kapcsolatot létesíteni, így az MSLT rugalmasabb ügyintézést tud majd biztosítani ügyfelei számára. Hamarosan bemutató videókat is közzétesznek az új rendszerről.

A tisztújítások is lezajlottak. A felügyelőbizottságból leköszönő Iványi Lászlót és Szilvássy Leventét Csizmadia Nándor és Botka Ferenc váltja, Pap István Tibor pedig folytatja munkáját a bizottságban. Az Egyesület elnöke továbbra is dr. Jármy Miklós. Elnökségi tagok: Czuczi István, dr. Soós István, Szebényi Dániel és Técsy Attila.

Forrás: MSLT
Fotó: Hajdu Krisztina/Lovasfoto.hu

Kapcsolódó cikkek
Kommentek