Új életet kezdhet, mert jó lóra tett

Loverseny illusztracio

Új életet kezdhet egy új-zélandi hajléktalan férfi a lóversenyfogadásnak köszönhetően: a neves Melborune Cup eredményére fogadott. A futamot Mark Zahra nyerte Without A Fight nyergében több mint két hosszal a második helyezett Soulcombe és a harmadik helyezett Sheraz előtt.

A Robert nevű férfi Petone városában 5 dollárt tett fel az ausztráliai Melbourne Cup eredményére. Nem újdonság számára a lóversenyfogadás, 19 éves kora óta figyeli a futamokat. Amikor a verseny után meglátta, hogy online számláján 106.000 dollár van, először nem hitt a szemének. Ez az összeg az újrakezdést jelenti számára, az elmúlt kilenc hónapban ugyanis egy garázsban élt, így a nyereményét arra fogja fordítani, hogy letegye a foglalót egy saját házra.

Nem Robert volt az egyetlen fogadó, akinek szerencsét hozott Without A Fight győzelme. Egy nyugat-ausztráliai lóversenyrajongó két dolláros téttel tett szert 100 000 dolláros nyereményre. Volt olyan játékos, aki kerek 100.000 dollárt tett arra, hogy Without A Fight megnyeri a versenyt, ez 900.000 dollárt hozott a konyhájára, míg egy másik fogadó 80.000 dolláros tétjével 600 000 dollárt kaszált.

Forrás: DailyMail, NZHerald
A borítókép illusztráció. Kép forrása: Pixabay

Kapcsolódó cikk
Kommentek