Csapatbajnokokat avattak Szilvásváradon

Csapatbajnok2024

Hat csapat állt starthoz az idei FIAT Országos Díjugrató Bajnokság felnőtt kategóriájában, ahol a pénteki elődöntő és a szombati középdöntő után alakult ki a végeredmény.

A két 145 centiméteres pályát teljesítve 11,78 hibaponttal az ifj. Szuhai Gyula - Perthy Jackson, Szuhai Péter - Casino Royal Z és ifj. Tóth László - Rádiháza Echoval összeállítású trió lett a győztes id. Szuhai Péter vezetésével.

SZO 5464

A bajnok csapatnak Cseri Dávid, az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad igazgatója, Bazsó Gergely, a Díjugrató Szakbizottság tagja, Schlezák Melinda és Juhász Tibor, a versenybíróság tagjai gratuláltak.

Ezüstérmes helyen a Némethy Bertalan Régió II-es csapata végzett 26,7 hibaponttal. A dr. Pusztai Zsuzsanna által vezetett együttes tagjai Mráz Tamás, Fekete György, Simicska Anna és Dömse Tamás voltak. Kicsit több mint két hibaponttal lemaradva a második helytől bronzérmes, a dr. Boros István által vezetett háromfős Pest vármegye II-es csapata Alasztics Aliz, Bohák-Debrecezni Éva és dr. Lázár Zoltán összeállításban.

A FIAT Országos Bajnokság egyéni versenye is izgalmasan alakul, hiszen ifj. Szabó Gábor vezet 0,3 hibaponttal, de az ötödik helyen ifj. Tóth László Rádiháza Echóval is egy verőhibán belül van az aranyéremtől.

A FIAT Országos Bajnokság 150-155 centiméteres döntőjébe a legjobb húsz páros kvalifikálódott.

Forrás: Díjugrató Szakág
Fotó: Császár Fotó

Kapcsolódó cikkek
Kommentek