Az országos bajnok lovascsapat volt a sztár Kiskunhalason

Kkhalas Kiemelt

Regionális és országos versenynek adott otthont szeptember első két napján a kiskunhalasi Hirling József Lovaspark, ahol vasárnap kora délután ünnepélyesen köszöntötték az Országos Bajnokságot megnyerő Bács-Kiskun megyei válogatottat is.

Győzelmével hatalmas sikert ért el a Bács-Kiskun megyei válogatott a Nemzeti Lovardában augusztus 23-26. között megrendezett Fiat Díjugrató Országos Bajnokságon. A Füzér Flóra, Weinhardt Virág, Fazekas István és Füzér Gábor kiskunhalasi lovasok alkotta csapatot a szeptember első két napján Kiskunhalason megrendezett országos versenyen köszöntötte a város nevében Farkas Dániel alpolgármester.

Füzér Flóra Jethro, Weinhardt Virág Chiclana, Fazekas István Walter, míg Füzér Gábor J'Taime nyergében érkezett meg a főépület elé a csapatvezető Béressy Krisztiánnal az élen.

„Néhány nappal ezelőtt adtuk át a megújult Hirling József Lovasparkot és máris remek eredményt tudunk ünnepelni. Éppen ezek miatt vállalkoztunk a beruházásra, ez a siker Kiskunhalas sikere is” - fogalmazott köszöntőjében Farkas Dániel, Kiskunhalas alpolgármestere. Weinhardt Virágnak külön is gratulált az alpolgármester, ugyanis ő az első női lovas, aki ezüstérmes pozícióban zárta a felnőtt magyar bajnokságot, ráadásul mindössze tizenkilenc évesen.

Forrás és fotó: Halasmédia

Kapcsolódó cikkek
Kommentek