Országos minősítő versenyre várja a díjugratókat Kiskunhalas

K Khalas 201907 minosito

Idén első alkalommal adhat otthont Kiskunhalas díjugrató országos minősítő lovasversenynek. A Hirling József Lovaspark közönsége ezúttal a Díjugrató Szakág naptárában szereplő háromnapos országos minősítő versenyt láthat július 19-től 21-ig. Nemcsak a sportág rajongói számára ideális választás hétvégi programnak, hanem a családoknak is kellemes kikapcsolódási lehetőséget ad.

A kiskunhalasi Hirling József Lovaspark mindig is a versenyzők kedvelt helyszíne volt, hiszen a város nagy múltra visszatekintő lovas hagyományainak köszönhetően mindig hozzáértő és lelkes közönség előtt versenyezhettek a lovasok. A komplexum már többször is otthont adott kiemelt lovas rendezvényeknek, 2017-ben pedig átfogó felújításon esett át, aminek köszönhetően kiváló körülmények fogadják a Lovasparkba látogatókat.

A verseny minden nap reggel kilenc órától veszi kezdetét, mindenki számára ingyenes belépéssel. A nyitott kategóriák mellett a korosztályos lovak, az ifjúsági, illetve a fiatal lovasok részére kiírt versenyszámok is szerepelni fognak a programban. A három nap során 30 versenyszám kerül lebonyolításra egy métertől egészen 140 centiméterig.

De nem csak a díjugratás miatt érdemes kilátogatni a versenyre, hiszen a Sóstó Csárda étteremsátrában a lefinomabb fogásokkal várja a dél-alföldi ételek-italok kedvelőit. A verseny eredményeit óriás kivetítőn is figyelemmel kísérheti a közönség a vendéglátóhelyen kihelyezett nagyképernyőn.

Tovább a részletes versenykiírásra >>

Tovább a verseny Facebook eseményére >>

Kapcsolódó cikkek
Kommentek