Top 10 ajándékötlet karácsonyra lovaknak és lovasoknak a Fouganzától

Fouganza karacsony og

Szeretnéd egy igazán praktikus, strapabíró, kiváló ár-érték arányú termékkel meglepni szerettedet, vagy lovadat? Hogy megkönnyítsük számodra a választást, adunk néhány tippet, amivel biztosan nem lősz mellé. Legyen szó akár lóról, akár lovasról, a Fouganza kínálatában megtalálod a legjobb ár-érték arányú termékeket.

Közeledik a karácsony, sokan már azon gondolkodnak, mivel lepjék meg a hozzájuk közel állókat. Vinnay Patrícia, Decathlon lovas termékképző és díjugratás sportágfelelős kiválogatta azt az öt-öt terméket lónak és lovasnak egyaránt, amelyek már bizonyítottak, és amiket nagyon szeretnek a lovasok, és ezért biztos, hogy mindegyik jó választás az idei karácsonyfa alá is.

Top 5 ajándékötlet lovasoknak

Magas nyakú technikai lovaspolár

Ezt a vastag, technikai polár már évek óta jelen van a Fouganza kínálatában, nem véletlenül. Ujjain és középső részén szőrtaszító-szélálló rátétjének, és praktikus magas nyakának köszönhetően a lovasok egyik kedvencévé vált. Évről évre rengetegen keresik, és minden ősszel egy-egy új színben válik elérhetővé. Idén a kék-bordó mellé megérkezett a szolidan elegáns fekete.

Fouganza karacsony2019 9
Magas nyakú technikai lovaspolár

Kipwarm lovaglónadrág

Vízálló, szélálló, légáteresztő, meleg polárral bélelt, hátul magasított derekú, és nem utolsó sorban fantasztikusan jól áll viselőjének. Mi kell még? Egy új szín? Idén a fekete mellé megérkezett a sötétkék is.

Fouganza karacsony2019 3
Kipwarm lovaglónadrág

Performer meleg steppelt mellény

A steppelt mellény minden lovasnál alapdarab a hidegebb hónapokban. Akár a Performer polárral, akár a Safy kabáttal kombinálható, és az összkép nagyon vagány. De természetesen önmagában is megállja a helyét.

Fouganza karacsony2019 2
Performer meleg steppelt mellény

Tosca lovaglókabát

A bordó szín még mindig nagyon népszerű. Ez a kabát pont ideális hőérzetet biztosít lovagláshoz. Rövid fazonja miatt nem akad el a nyeregben, és rákerült két praktikus szellőző cipzár is, melyet intenzív munkánál kinyitva viselője nem izzad bele. Karjain a láthatósági és fényvisszaverő pántok egy mozdulattal eltüntethetők, ha éppen nincs rájuk szükség.

Fouganza karacsony2019 1
Tosca lovaglókabát

Safy védőmellény alatt hordható kabát

Ezt a praktikus kiskabátot a védőmellény téli időszakban való kényelmesebbé tételéhez fejlesztette ki a Fouganza. A mellény alatt vékony polárbéléses, rugalmas anyagból készült, mely jól elvezeti az izzadságot, kívül pedig vastagabb az anyaga, így védőmellénnyel együttesen viselve egy protektoros kabát a végeredmény. A védőmellény lovaglás után sima mellényre cserélhető, így az eredmény egy csinos átmeneti kabát.

Fouganza karacsony2019 4
Safy védőmellény alatt hordható kabát

Top 5 ajándékötlet lovaknak

Allweather 300 kültéri lótakaró

A jól ismert és rendkívül népszerű lótakaró idén gyönyörű új színekben pompázik. Nyakrésze mindegyiknek fekete, így a külön kapható fekete nyakvédő mindhárom színhez passzol. 1000 denes vízhatlan szövet, nagyobb lépésbetét, hogy lovad számára minél kényelmesebb legyen. Ne feledd a vállvédőt hozzá!

Fouganza karacsony2019 6
Allweather 300 kültéri lótakaró

Polár 500 lótakaró

Vastag polár anyag, anatómiai szabás, combszíj, és keresztpánt. Bordó és királykék színben.

Fouganza karacsony2019 5
Polár 500 lótakaró

Performer polár lótakaró

A Fouganza polár takaróinak legtechnikaibb darabja. Elöl a szügynél megerősített anyag, belső oldala lépsejtes technológiával készült, mely nagyon hatékonyan vezeti el a ló testéről a nedvességet. Ezt a megoldást találod meg a magasabb kategóriás nyeregalátéteknél is.

Fouganza karacsony2019 7
Performer polár lótakaró

Stable 200 istállótakaró

Idén itt is megjelent a fekete szín azok kedvéért, akik az egyszerűséget részesítik előnyben. Ez a takaró nagy hidegben alátét takaróként is használható.

Fouganza karacsony2019 8
Stable 200 istállótakaró

Polár 500 munkatakaró

A nyereghez elöl kényelmesen rögzíthető, oldalt fényvisszaverő csíkkal. Funkcionális szabása miatt jól lehet mellette csizmasegítséget adni.

Fouganza karacsony2019 10
Polár 500 munkatakaró

Ez a tíz ajándékötlet persze csak egy kis ízelítő, a teljes választékot továbbra is megtekintheted online, a Decathlon.hu oldalon.

Kellemes ünnepi készülődést és boldog karácsonyt kíván minden lovasnak a Fouganza csapata!

Kapcsolódó cikkek
Kommentek