Diasandro Blue a négyéves lovak legjobbja

Faluhelyi Adam Diasandro Blue og

Három korosztályban a középdöntőkkel, a négyéves lovak számára azonban már a döntővel folytatódott a Tenyészverseny. Faluhelyi Ádám szombaton is megállíthatatlan volt, két számban is megszerezte az elsőséget a Fábiáncsics Horses SE lovaival, és Burucs Borbála saját tenyésztésű kancái is dobogós helyezéseket szereztek.

A négyéves lovak két napon át gyűjtötték a stíluspontokat. A döntőt a Fábiáncsics Horses SE Diaron apaságú fekete heréltje, Diasandro Blue nyerte (tenyésztő: Gestüt Lewitz) a nyeregben Faluhelyi Ádámmal.

Második Burucs Borbála és saját tenyésztésű kancája, Mia Niana.

Burucs Borbala Mia Niana

Harmadik Füri Milán és Sir Dalton (tenyésztő: Szollár Szabolcs, tulajdonos: Füri József). A kategóriában 500.000 forint pénzdíjat osztottak szét.

Furi Milan Sir Dalton

Az ötéves lovak mezőnyében Kovács Roland és a Kannan apaságú Katerina PSZ előző napi teljesítményükön javítva ezúttal az első helyen végeztek, majd holtversenyben Eszes Ferenc és Let's Win TN (tenyésztő: W.G M. Zwartjens, tulajdonos: Pusztai Zsuzsanna), valamint Jármy Vince és For Lexcis Z (tenyésztő: F van Och, tulajdonos: Suki József) zárták a második helyen a versenyt 8,20 stílusponttal.

Kovacs Roland Katterina PSZ

A hatéves lovak között ismét megszerezte az első helyet Faluhelyi Ádám és Cordiss 8,70 ponttal. Burucs Borbála és saját tenyésztésű kancája, Miami De Garder zártak másodikként, harmadik ifj. Szabó Gábor és XIXO Borgia (tenyésztő: Gestüt Lewitz, tulajdonos: GSH Trade Kft., TSN Kft.).

Faluhelyi Adam Cordiss

Az utánpótlás 7-8 éves lovak középdöntőjét követő tiszteletkört Zárug Gyula és Doris (tenyésztő és tulajdonos: Herczog és Fiai Kft.) vezették. A további dobogós helyezéseket a pénteken is diadalmaskodó lovasok szerezték meg: második Krucsó Szabolcs és Aranykapu Con Lordan, harmadik ifj. Petrik Béla és I'm Special RV.

Zarug Gyula Doris

Fotó: Tokodi Tícia/Tic Photo

Kapcsolódó cikkek
Kommentek