Mráz Tamás győzelme nyitotta meg a fedeles szezont a Nemzeti Lovardában

NL1029 og

Október utolsó hétvégéjén egy országos díjugrató versennyel vette kezdetét a fedettpályás szezon a Nemzeti Lovardában.

A 90 centiméteres nyitott számban Sonnewend Rozi és Heléna (Steel Fire Team SE) húzták be a győzelmet, míg 100 centiméteren Eszes Ferenc és Lanting (Hárskúti Lovas Klub) volt a nyerő.

Az ötéves lovak között a Tenyészversenyen is brillírozó Faluhelyi Ádám és Diasandro Blue nyitották győzelemmel a hétvégét. A lovas a Fábiáncsics Horses másik ötévesével, Congran PS-szel a harmadik helyet szerezte meg. Debreceni Fanni és DB Cassbhan zártak másodikként.

A 110 centiméteres nyitott versenyszám Burucs Borbála és Mystic győzelmét hozta, akik közel öt másodperccel előzték meg a Fésűs Gréta - Hunter Dadero Z párost. Blaskó Nikolett és Lay Your Love On Z zártak a harmadik helyen.

A hatéves lovak legjobbja dr. Pusztai Zsuzsanna pej ménje, Kansas VL volt, akit Eszes Ferenc lovagolt. A további dobogós helyeket a Takács Petra - My Way VL és Mráz Tamás - TM Diacor párosok szerezték meg.

Szoros versenyben dőlt el a dobogós helyezések sorsa a 120 centiméteres nyitott versenyszámban, ahol végül Füzér Gábor vezethette a tiszteletkört Cariona nyergében. Göttler Vilmos és Jégvirág épp csak árnyalatnyi időkülönbséggel csúsztak a második helyre, de Bohák-Debreczeni Éva és Sáripuszta Hadnagy szorosan ott volt a nyomukban. A fiatal lovas kategória győztese Bodnár Annabell és Comedy Star lett.

Fuzer Gabor Cariona

A pénteki napot záró 130 centiméteres számban Mráz Tamás és El Conthero (a borítóképen) végeztek az első helyen, második az utolsóként pályára lovagló ifj. Lázár Zoltán és Candide, harmadik Weinhardt Virág és Equest Cha- Cha.

Fotó: Tokodi Tícia/Tic Photo

Kapcsolódó cikkek
Kommentek