Kalán Eszteré az egyetlen hibátlan a bábolnai Évadnyitó Nagydíjban

Kalan Eszter Gareza og

Csütörtöktől vasárnapig zajlott a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok versenypályáján az évadnyitó országos díjugrató viadal.

Vasárnap kora délután rendezték a verseny legmagasabb, 140 centiméteres versenyszámát, ahol egyetlen hibátlan lovaglást láthatott a közönség. Az első helyet így a Cseszterlint lovasklub versenyzője, Kalán Eszter szerezte meg Garezával (a borítóképen). A további helyezettek mind négy hibaponttal végeztek, köztük az idő döntött, így második ifj. Szuhai Gyula Perthy Jacksonnal, harmadik Bognár Dóra és CalliTop, negyedik Szentirmai Péter és Express, ötödik holtversenyben Szuhai Rodrigo - Cornet és Budai Liza - Clourina PS, hetedik Zárug Gyula és Confidence.

A szombati versenynap a Szuhai testvérekről szólt, hiszen a legmagasabb, 135 centiméteres versenyszámban Szuhai Rodrigo és Jay Jay volt a leggyorsabb hibátlan, megelőzve bátyját, ifj. Szuhai Gyulát és Perthy Jacksont. Harmadik helyen a Foltin Lovasklub színeiben Ács-Heibl Ágnes végzett a szürke Triple X nyergében.

PC szuhai rodi scaled

A pénteki legmagasabb 130 centiméteres, hiba-idős versenyszám a román színekben versenyző Zárug Gyula sikerét hozta, aki Messenger Blue Sz-t lovagolta. Második helyen a Prosper Lovasklub versenyzője, Szotyori Nagy Kristóf végzett Gidran Razbeg Mytoc nyergében, harmadik Szentirmai Péter Expresszel.

PC sznk 1

A versenybíróság elnöke Bönde Ferenc, a pályaépítő Fodor István volt.

Folytatás Bábolnán csütörtöktől a Grand Prix sorozat első állomásával.

Forrás: Díjugrató Szakág
Fotó: Hajdu Krisztina/Lovasfoto.hu

Kapcsolódó cikkek
Kommentek