Budapest saját oldalt kapott a FEI évkönyvében

Fei Evkonyv2018 Kiemelt

Megjelent a L'Année Hippique, a Nemzetközi Lovas Szövetség (FEI) évkönyvének 2018-as kiadása, amely egy teljes oldalt szentel a Nemzeti Lovardában augusztus 9-12. között megrendezett Longines FEI Nations Cup™ Jumping of Hungary CSIO5* Budapest díjugrató versenynek.

A L'Année Hippique a lovasok legendás krónikája, ami már több mint ötven éve minden esztendőben összefoglalja a lovassportok legjelentősebb eseményeit. Újdonság, hogy a közel 300 oldalas kiadvány idén megújult külsővel jelent meg, a korábbi dizájn 1984 óta volt használatban.

Feievkonyv 2018 Cover

A L'Année Hippique lefedi a FEI legjelentősebb lovas eseményeit, beszámol többek között a Lovas Világjátékokról, a Díjugrató, Díjlovagló, Fogathajtó Világkupa-sorozatról, a Díjugrató, Díjlovagló és Lovastusa Nemzetek Díja sorozatról, a Fiatal Lovak Világbajnokságáról, és emellett természetesen helyet kapnak benne interjúk és három ritka lófajta története is.

A 288 oldalas, keménykötésű évkönyv sorra veszi az ötcsillagos versenyeket is, így a Nemzeti Lovardában augusztus 9-12. között megrendezett Longines FEI Nations Cup™ Jumping of Hungary CSIO5* Budapest díjugrató verseny is egy teljes oldalt kapott. A beszámolót Hajdu Krisztina fotói teszik teljessé.

Feievkonyv2018 Csio
Fotó: Díjugrató Szakág

Borítókép: Hajdu Krisztina, Lovasfoto.hu

Kapcsolódó cikkek
Kommentek