Lovasok váltották valóra a súlyosan beteg kislány legnagyobb álmát

Arely1200

Arely mindössze négy éves. A rák egy ritka fajtájával küzd, hospice ellátásra szorul. A legnagyobb álma az volt, hogy egyszer találkozhasson egy lóval. A texasi lovas közösség pedig segített megszervezni élete legszebb napját.

Arely számára csak álom lehet az a sok kaland, amit kortársai átélnek, hiszen mindennapjait hospice ellátásban tölti, ahonnan elérhetetlennek tűnt legnagyobb álma: szeretett volna testközelből találkozni egy lóval. Különleges kívánságát a Candlelighters Childhood Cancer Family Alliance nonprofit szervezet és a Pin Oak Charity Horse Show segített valóra váltani.

A Pin Oak szervezői mint mondják, nem tettek semmi különöset, épp csak szóltak néhány lovasnak és istállónak. „Mindenki jöjjön, aki csak tud” – szólt a felhívás. Ugyanis eltökélték, egy lónál sokkal többet adnak a kislánynak. És bár már 25 patásnak is örültek volna, végül 75 ló (köztük néhány unikornis) sorakozott fel Arely köszöntésére.

Állapota miatt az utolsó pillanatig kérdés volt, hogy Arely vajon elég erős lesz-e a nagy kalandhoz, de a látogatást megelőző napon a szervezők megkapták a várva-várt hírt, hogy az aprócska hölgy készen áll az utazásra.

A nagy napon a megilletődött kislány először kicsit habozva nyúlt ki az autó ablakán, hogy megsimogassa az első lovat, de hamar felbátorodott és magabiztosan üdvözölte a soron következőket.

Sőt, elég erősnek érezte magát, hogy az autóból kiszállva induljon lovas kalandra, így végül fel is ülhetett egy ló hátára, majd egy miniló húzta kis kocsi bakján lehetett segédhajtó.

A szervezők egy félórás látogatásra számítottak, végül másfél óra lett belőle, Arely minden lovat megszeretgethetett. A találkozás nem csak Arely szüleit és a szervezőket, de a résztvevő lovasokat is mélyen meghatotta.

A Pin Oak Charity Horse Show Alapítványtól nem idegen a beteg gyerekek és a texasi gyermekkórház támogatása. 1947 óta több mint 6,5 millió dollárt adományoztak jótékony célra.

Fotó: Candlelighters Houston
Forrás: NoelleFloyd, Pin Oak Charity Horse Show

Kapcsolódó cikkek
Kommentek