Chico B Z: kiváló ugróképesség, átlagon felüli mozgás

Chicobz og

Chico B Z egy 2018-as születésű, zangersheide méneskönyvhöz tartozó, Németországban körungolt mén. A 170 cm marmagasságú szürkemén származása Chacoon Blue × Tolan R. Modern, atletikus megjelenésével, kiváló ugróképességével és átlagon felüli mozgásával méltán kapta meg az MSLT által szervezett ménvizsgán az Ambassador címet és a nyilvános fedeztetési engedélyt 2021-ben.

Apja, Chacoon Blue mind saját teljesítményben, mind utódai teljesítményében kiváló eredményeket produkál. Számos helyezést ért el lovasával, Philip Rüpinggel a világranglista pontot adó versenyszámokban Kronenbergben, Lanakenben és Oldenburgban, valamint helyezve volt korábban a Fiatal Lovak Bajnokságán Münchenben, Paderbornban és Opglabbeekben. Chacoon Blue határtalan képességei már 2014-ben megmutatkoztak a mének teljesítményvizsgáján Schlieckauban, ahol kiemelkedő 9.4 pontot kapott a tízből, fókuszban az ugrófeladatokkal. A laza technikájáért és az ugróképességéért a tökéletes 10 pontot szerezte meg. Fantasztikus baszkülje, tiszta technikája és példás lovagolhatósága minden alkalommal lenyűgözi közönségét. Első utódai, mint például Crystal Blue, Tailormade Chacoon Star, Charlie M, Chacoon Fly PS, Chacoothargos PS és Chacoolou sorra győzedelmeskednek a fiatal lovak számára kiírt versenyszámokban.

19 CHICO B Z pedigree

A ló anyai nagyapja Tolan R Namelus R után, aki többek között az olimpiai csapatbajnok Tripple X III-at, illetve Nintendert adta. Tolan R maga is nemzetközi szinten versenyzett, valamint megmutatta óriás képességét, amikor a gelderlandi CSI Puissance számában teljesítette a 205 centiméteres magasságot is.

Az anyai dédapa Berlin, aki Gerco Schröderrel világ-, és Európa-bajnok csapatban. Emellett a páros nyert Grand Prix-t La Corunában, Veronában, illetve megszerezték a holland bajnoki címet is.

Chico B kancacsaládja is nagyon kiemelkedő, innen származik a Martin Fuchs-szal Global Champions Tourban, és más 5*-os versenyeken résztvevő nagyon eredményes Chica B Z.

Chico bz mslt21 2992

Kapcsolattartó:

Fábiáncsics Gábor: +36 30 966 0845, illetve fabiancsicshorses.com

  • Fedeztetés módja: mesterségesen, friss és mélyhűtött spermával
  • Felállítási helye: Nemzeti Lovarda - Budapest
  • Fedeztetési díja: 500 EUR+ÁFA

Fotó: Hajdu Krisztina/lovasfoto.hu

Kapcsolódó cikkek
Kommentek