Megérkeztek a Fouganza új tavaszi-nyári termékei!

Decathlontavasz2022 og

Végre beköszöntött a várva várt igazi tavasz! Lássuk, milyen újdonságokkal várja a lovasokat idén a Fouganza!

Megérkezett a Fouganza tavaszi-nyári kollekciója. Most bemutatjuk az idei leglátványosabb újdonságaikat a ló- és lovasfelszerelések terén.

Classic 900 női szilikonos lovaglónadrág

Ezt a vadiúj modellt elsősorban ugrólovasoknak fejlesztették ki, és végre nem csak női, hanem férfi változatban is elérhető. Anyaga közelebb áll a vékony, nyári lovaglónadrágok anyagához, mint a valódi négyévszakos modellekéhez, bár utóbbi termékkategóriába kapott besorolást, így egész évben elérhető lesz a Decathlon áruházakban és a webshopban. Magas derekú, feszes vonalú termékről van szó, ezért ha valaki szereti, ha kicsit lezserebbül áll rajta a lovaglónadrág, annak érdemes belőle egy mérettel nagyobbat választania. Tengerészkék, és bordó színekben elérhető, és az új nyeregalátétekkel kombinálva tökéletesen harmonikus összkép az eredmény. Ha pedig hölgyként elnyerte a tetszésedet, viseld versenyen is!

Noi lovaglonadrag 900 as classic bordo 62445796e4531

Fullgrip 580 light szilikonos lovaglónadrág

A modell maga évek óta a legkeresettebb nyári termékek közé tartozik. Idén világosszürke, óarany, és narancs árnyalatokban lesz elérhető, és a nyári felsőruházati termékekkel lehet legszebben kombinálni. Akinek szimpatikus ez a modell, és otthon szívesen hordja, választhatja versenyre is, ugyanis fehér színben is elérhető.

Noi lovaglonadrag 580 light fullgrip vilagosbezs 62445a9a5dfe0

Fullgrip 500 szilikonos lovaglólegging

A lovaglólegging hihetetlenül népszerűvé vált nagyon rövid idő alatt, erre reagálva tavaly óta elérhető többek között az 500-as szilikonos lovaglólegging. Először tengerészkék színben került a polcokra, majd idén jött hozzá az olajzöld és a bordó változat is. Testhez simuló szabásvonalával második bőrként viselkedik, és semmi fölösleges nincs rajta. Teljes ülőfelületét szilikonpöttyök borítják a még stabilabb ülésért.

Noi lovaglonadrag 500 as szilikonos olajzold 62445ac1ce378

Jump 900 nyeregalátét

Az idei nyeregalátét-választék legígéretesebb darabja az új 900-as modell, amely öt gyönyörű színben egy teljesen új termékként érkezett meg az áruházakba, és a webshopba. Anatómiai kialakítása maximálisan kedvez a ló kényelmének, jól szellőző mesh anyagból készült marcsatornája pedig az optimálisabb hő- és izzadságelvezetésről gondoskodik.

Nyeregalatet 900 as nagylo es poni sotetbordo 624457c55ea6a

Strass 500 nyeregalátét

A strassz sosem megy ki a divatból! Éppen ezért megérkezett a Fouganza idei másik nyeregalátét-újdonsága, a Strass 500, amelynek minden színéhez hozzá illő fülvédő is készült. Szintén anatómiai szabásvonalával, és letisztult megjelenésével méltán megérdemli, hogy új generációs nyeregalátétként emlegessük. Belső oldala kiváló izzadságelvezető anyagból készült, hasonlóan az előző modellhez.

Nyeregalatet 500 as dijlovas nagylo es poni tengereszkek strasszkoves 6244580cf1331

Elasztikus, nyitható martingál

A Fouganza lófelszereléseinek választéka is bővült, mégpedig egy elasztikus martingállal. Ez a termék a hagyományos, merev martingáloknál egy kicsit finomabban működik, figyelembe véve a ló kényelmét is. Különösen előnyös tulajdonsága, hogy a martingál villarészén lévő karikák egy mozdulattal nyithatók, így nem szükséges rajtuk a szárat átfűzni. Gyors, praktikus megoldás.

Szugyelos martingal nagylo es poni elasztikus sotetbarna 624459c5a871c

Ötpontos nyitható szügyelő és martingál

A másik idei lófelszerelés-újdonság az anatómiai kialakítású ötpontos szügyelő, martingálvillával kiegészítve. Segítségével a nyereg stabilan a helyén marad a legvadabb pályákon is, nem csúszik sem hátra, sem pedig oldalra. Szintén nyitható karikás kivitelben, a még kényelmesebb használat érdekében. A rögzítési pontok karabinerrel készültek.

Szugyelo 5 pontos nagylo es poni sotetbarna 624458764c4a3

Utóbbi két termék természetesen fekete színben is elérhető lesz.

Írta: Vinnay Patrícia, Fouganza országos lovassport felelős

Kapcsolódó cikkek
Kommentek