Szuhai Rodrigo duplázott 140 centiméteren

Szuhai Rodrigo Cornet 220220 og

Tíz versenyszámban több mint 300 startot láthatott a közönség a Nemzeti Lovardában vasárnap.

A versenynapot három 100 centiméteres nyitott versenyszám nyitotta meg. A nyitott kategóriában Bárdos Emma és Caya (B&H Lovas Klub) szerezték meg a győzelmet Ruisz Lilla és Kahlua, valamint Székelyhidi Nóra és Timpex Font előtt.

A kezdő lovasok legjobbja Jung Lili és Bloom Aquarelle (ELIT Lovas Klub SE) volt.

Jung Lili Bloom Aquarelle
Jung Lili - Bloom Aquarelle

Az ötéves lovak között Burucs Borbála és Mia Niana újabb győzelmet zsebelt be, második Vándor Zsófia és Donna Carmella VD Zuuthoeve Z, harmadik Janik Anna és Bognár Casalkid.

Burucs Borbala Mia Niana
Burucs Borbála - Mia Niana

110 centiméteren a nyitott versenyszámban Krepcsik Lara és Inschallah (Öregkő Lovasai Egyesület) gyors hibátlan lovaglása győzelmet ért. Tóth Karolina és Timpex Céda, valamint Kámán Nóra és Lamey épp csak hajszálnyi időkülönbséggel csúsztak a második, illetve harmadik helyre.

Krepcsik Lara Inschallah 220220
Krepcsik Lara - Inschallah

Az amatőr lovasok mezőnyét a Viktor-i Sportegyesület lovasai dominálták. Az első helyen holtversenyben a Csömöri LTKE párosa, Klacsán Adrienn és Clarimo, valamint a Viktor-i Sportegyesület versenyzője, Turóczi Laura Pretty Woman nyergében végzett. Harmadik a szintén Viktor-is színeket képviselő Koperniczky Lilla és Desdemona, de a negyedik és ötödik pozíciókat is klubtársai szerezték meg.

Klacsan Adrienn Clarimo 220220
Klacsán Adrienn - Clarimo

Az ifjúsági korosztályban 8,4 stílusponttal Kámán Nóra és Lamey (Champions Team LKE) zárta győzelemmel a hétvégét, második Both Petra és Casus Bibendi (8,3), harmadik Lacza Léda Hanna és Licius (8,2).

Kaman Nora Lamey 220220
Kámán Nóra - Lamey
Both Petra Casus Bibendi 220220
Both Petra - Casus Bibendi
Lacza Leda Hanna Licius 220220
Lacza Léda Hanna - Licius

A hatéves lovak mezőnyében ezúttal Bandi Zsanett és Lancaster BMG (Diósgyőri VTK) kapta a legmagasabb pontszámot. Krucsó Szabolcs és Chesterfield a harmadik versenynapon is stabilan hozta a második helyet. Harmadik az Eszes Ferenc által bemutatott Lanting.

Bandi Zsanett Lancaster BMG 220220
Bandi Zsanett - Lancaster BMG
Krucso Szabolcs Chesterfield 220220
Krucsó Szabolcs - Chesterfield
Eszes Ferenc Lanting 220220
Eszes Ferenc - Lanting

120 centiméteren Mernyei-Bobok Eszter és Edward (Ludovika Sportegyesület) utasította maga mögé a mezőny többi 68 párosát. Búza Krisztián és Carismo-M majdnem két másodperccel lassabban teljesítette a pályát, mint a győztes páros, harmadik Kovács Ádám és Timpex Jupiter.

Mernyei Bobok Eszter Edward 220220
Mernyei-Bobok Eszter - Edward

130 centiméteren is Ludovikás siker született Janik Annának és Quintanának köszönhetően, a versenyző Zico Blue nevű lovával a negyedik helyet is megszerezte. Második lett Burucs Borbála és Noblesse S, harmadik a kiskunhalasi Füzér Gábor és Incognito Z.

Janik Anna Quintana 220220
Janik Anna - Quintana

A hétvégét záró 140 centiméteres versenyszám Szuhai Rodrigóról szólt, hiszen Cornettel az első, Shiarado SZ nevű lovával a második helyet szerezte meg. A dobogó harmadik helyét Osztovits Péternek sikerült megszereznie Laguilot Z-vel. Negyedik ifj. Szuhai Gyula és Lawisangos, ötödik Csuka Balázs és Timpex Fényév, hatodik Reisz Panna és Cortano 5.

Szuhai Rodrigo Cornet 220220
Szuhai Rodrigo - Cornet
Szuhai Rodrigo Shiarado SZ 220220
Szuhai Rodrigo - Shiarado SZ
Osztovits Peter Laguilot Z 220220
Osztovits Péter - Laguilot Z

Fotó: Tokodi Tícia, Tic Photo

Kapcsolódó cikkek
Kommentek