Szalontai Virág cikkei

Készítsd fel lovadat az első találkozásra!

Még a legnyugodtabb ló is okozhat meglepetéseket - nem csak a potenciális érdeklődőknek, de saját lovasának is. Épp ezért mielőtt feladod a hirdetésedet, menj végig ezen a listán, és készítsd fel lovadat célzottan, hogy az eladási folyamat minél gyorsabb és zökkenőmentesebb legyen.

Véget ért a reining bizonytalan helyzete a FEI szakágai között

A reining jövője bizonytalan volt az utóbbi időszakban, hiszen a FEI 2018-as közgyűlésén megszavazta a Nemzetközi Reining Lovas Szövetséggel (NRHA) kötött megállapodás felmondását, ezzel törölve a szakágat az FEI tagok sorából. De az idei közgyűlésen a két szervezet új megállapodást kötött, hogy biztosítsa a sport folytonos helyét a nemzetközi porondon.

Champion győzelmek a Platthy József Régió döntőjében

2019-ben is Szilvásvárad adott otthont Magyarország keleti régiója díjugrató döntőjének, mely Platthy József olimpiai bronzérmes huszárezredesről kapta nevét. A régió fejlődését mutatja, hogy minden kategóriában növekedett a részvételi létszám, és szorosabb lett a verseny a bajnoki címekért is.

Ács Róbert 2019 Díjlovas Bajnoka

Szeptember második hétvégéjén került megrendezésre a Magyar Díjlovagló Országos Bajnokság és a Fiatal Lovak Bajnoksága a Nemzeti Lovardában. Összesen 106 páros állt rajthoz a tíz különböző kategóriában.