Az ősz álomszínei: varázslatos szettek a Horzénál

Horze osz 2019og2

Polcokon az új kollekció a Horze dunakeszi és bábolnai üzleteiben! Most igazán felkészülhetsz a hidegebb, csapadékosabb lovaglásokra anélkül, hogy a legújabb divatot, vagy akár a kényelmedet feladnád.

Szeptemberi hangulat B//Vertigo-ba csomagolva

A nagy kedvenc hátkímélős nyeregalátéted vibráló színekben és a megszokott minőségben várja, hogy négylábúd kényelmét szolgálhassa. Keresd a polcokon a hozzáillő vastagított fülrészű horgolt fülvédőt is! A szettet kiegészítheted a rendkívül kényelmes, testhezálló fazonú steppelt Viviane átmeneti dzsekivel is, hogy te se maradj ki ebből az izgalmas összeállításból.

Bvertigo
Megnézem a B//Vertigo termékeket

Az ezüstös kék mindig a csípős őszi edzéseket juttatja eszedbe? Akkor nézd meg ezt a skandináv dizájn szerint megalkotott Maeve softshell anyagú cipzáros felsőt és hozzá a létező legkényelmesebb bélelt téli lovaglóleggingset!

Maevegiselle

A lovadnak választhatod hozzá a Spirit nyeregalátét gyönyörű szezonális színét, melyet még egy tökéletesen passzoló polártakaróval is kiegészíthetsz. Ezzel pedig el is érkeztünk az idei ősz kedvencéhez! Hűvös minimalizmus, prémium minőségű anyagok, egyedi lelkivilág: bemutatkozik a Horze Amalfi kollekció! Puhán bélelt kötőfékből, gyapjúval kevert polártakaróból és négyféle színű nyeregalátétből áll össze a teljes szett:

Amalfi
Tovább az új Horze Amalfi kollekcióra

Egyszerre talán elég is ennyi az újdonságok kavalkádjából, de ne aggódj, folytatása következik. Hamarosan jövünk a tél gyöngyszemeivel! Addig is ismerkedj bátran a Horze idei újdonságaival:

Horze osz 2019og
Megnézem a Horze 2019-es őszi-téli katalógusát

Szöveg: Hallók Eszter, brand manager, Horze Lovasáruház
Fotók: Horze

Kapcsolódó cikkek
Kommentek