Riderline Lovas Kvíz 2018

Riderline Kviz Og

Érdekelnek a lovas hírek? Folyamatosan figyelemmel kíséred a lovas világ eseményeit? Teszteld tájékozottságodat a Riderline Lovas Kvízében!

Ott vagy minden versenyen és fontosabb lovas rendezvényen? Ha épp nem lovaddal vagy, akkor is a lovas világ eseményeit figyeled? Falod a lovas híreket és cikkeket? Nézzük, figyeltél-e az utóbbi időben! Töltsd ki lovas kvízünket, és tedd próbára tudásodat!

12 kérdést állítottunk össze az utóbbi időszak legérdekesebb, legfontosabb lovas híradásaival kapcsolatban. Akkor sincs okod az aggodalomra, ha esetleg nem tudod azonnal a helyes megfejtést: találsz némi segítséget az oldal alján. ;)

Ha végeztél a kitöltéssel, kattints a "Küldöm" gombra és görgess felfelé. A helyes megfejtéseket tartalmazó oldal linkjét a kérdőív helyén megjelenő visszaigazoló üzenetben találod.

LÓ szórakozást!

Ha végeztél a kitöltéssel, kattints a "Küldöm" gombra és görgess felfelé. A helyes megfejtéseket tartalmazó oldal linkjét a kérdőív helyén fent megjelenő visszaigazoló üzenetben találod.

Tetszett a kvíz? Figyeld továbbra is a Riderline híreit, és lájkold Facebook oldalunkat, mert hamarosan újabb kérdéssorral jelentkezünk!

Kapcsolódó cikkek
Kommentek