A tökéletes karácsonyi ajándék lovadnak – szakértői lista!

EM karicsomagok og

Közelednek az ünnepek, tudjuk, hogy ilyenkor Te is szeretnéd meglepni kedvencedet. Segítünk a minden szempontból tökéletes karácsonyi ajándék kiválasztásában.

Érthető hogy szeretnéd családtagként szeretett kedvencedet megajándékozni. De válassz okosan! A legtöbben elsőként a különböző finomságokra gondolnak, sokan vásárolnak ilyenkor jutalomfalatokat lovuknak. De idén karácsonykor ne csak pillanatnyi örömöt adj, hanem valami maradandóbbat!

Szakértőként az első választásunk a jó minőségű takarmánykiegészítő vagy táp. Ma már számos jóízű, lovad számára is ízletes takarmánykiegészítő közül válogathatsz, így egészségét is támogathatod és jobb közérzetet biztosíthatsz számára. Ráadásul míg a jutalomfalatok pillanatok alatt elfogynak, a takarmánykiegészítők és lótápok általában hosszabb időn át kitartanak.

Szakértői ajándéklistánk következő helyén az olyan játékok állnak, amik a mozgást, illetve az aktív időtöltést segítik elő, tehát elfoglaltságot biztosítanak kedvenced számára. Egy jó minőségű szénaháló, slow feeder, felakasztható vagy gurítható, jutalomfalat-adagolós lólabda vagy akár egy biztonságos vakarózó is jó választás.

Kellemes karácsonyi készülődést kíván az Equimins csapata!

EM 2020 karacsony grafika

Az Equimins termékkínálatában minden olyan takarmányt és táplálékkiegészítőt megtalálsz, ami segít lovad egészségének megőrzésében. Kérdéseiddel fordulj bizalommal az Equimins termékfelelőséhez, Möhöly Christához, aki lovad életkora, fajtája, terhelése szerint energia- és vitaminszükségleteire vonatkozó, személyre szabott takarmányozási tanácsokkal is tud segíteni.

Kép forrása: Pixabay

Kapcsolódó cikkek
Kommentek